Romania
 • Engleza pentru adolescenți

  Adolescenții învață să se exprime fluent în limba engleză și să-și crească încrederea în sine.

  Înscrieri aici
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursantii Helen Doron se distrează și învață în același timp

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Bebeluși 0-2 ani

  Bebelusii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Preșcolari 2-6 ani

  Copiii mici învață limba engleza vorbită după doua cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Școlari 6-12 ani

  Copiii invata engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Adolescenți 12-19 ani

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Helen Doron English Baia Mare

Centrul Helen Doron Baia Mare s-a înființat din dorința a doi părinți de a aduce pe plan local metoda inovativă de învățare a limbii engleze de către copii, diferită de cea existentă în învățământul de masă.

Generațiile s-au schimbat, iar atât copiii cât și părinții își doresc să nu mai existe bariere în comunicare și totodată, să existe și o parte practică a ceea ce învață. Credem că învățarea naturală a limbii engleze, necesară dezvoltării ca individ în societatea de astăzi, se constituie ca un joc de puzzle, a cărui finalitate este dobândirea și consolidarea cunoștințelor în plan teoretic. cu aplicabilitate concretă, practică în viața de zi cu zi. Astfel, creșterea încrederii în sine va duce la o mai bună realizare personală, socială și profesională.

Din luna octombrie a anului 2017, în cadrul Centrului Helen Doron Baia Mare, copiii se vor putea bucura de benefiicile metodei, astfel încât să se simtă liberi în a fi ei înșiși, dornici de a comunica și de a socializa, într-un context în care le face plăcere să învețe limba engleză.

Copiii care vor păși în acest modern centru vor simți, în primul rând, emoția pozitivă de care au nevoie pentru a se desăvârși. Aici, nu vor învăța doar o limbă străină, ci mai mult: copiii vor dezvolta abilități de comunicare, de relaționare și de spirit de echipă.

Prin participarea la cursurile desfășurate la Centrul Helen Doron Baia Mare, copiii au posibilitatea de a învăța limba engleză alături de alții. Au parte de profesori tineri ce folosesc metode noi de predare-învățare-evaluare (învățarea prin joc), instruiți și în alt sistem decat cel clasic, așa cum întâlnim în grădinițele și școlile din România. Întreaga activitate se concentrează pe ideea de a învăța limba engleză prin joc, însușirea ei nu are loc ca o limbă străină, ci se face asemenea limbii materne, încă de la vârste fragede. Mediul în care se desfășoară cursurile este unul plăcut, spațios și primitor.

Este o investiție pe termen lung, iar acest proces presupune implicare socială din partea tuturor: copii-profesori-părinți. Fundamentul ce stă la baza acestui parteneriat este încrederea pe care fiecare participant, direct și indirect, va avea datoria să o mențină.

Vă invităm, dragi părinți, să asistați la lecțiile demonstrative și să investiți cu folos în viitorul copiilor! Aveți încredere în ei! Oferiți-le șansa de a-și demonstra capacitățile pe care fiecare le deține!

Postări recente