Romania
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron se distrează și învață în același timp.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Baby's Best Start

  Bebelușii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleză vorbită după două cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii invata engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Helen Doron English Constanța

activitati centru Helen Doron English ConstantaPovestea Helen Doron English Constanța a început la Constanța pe 10 Noiembrie 2009. Între timp peste 600 de copii au început să vorbească în limba engleză împreună cu noi. Centrul educațional functioneaza într-o vilă spațioasă, înconjurată de multă verdeață, în zona de nord a orașului.

Helen Doron Constanța le oferă copiilor cursuri de limba engleză în 5 săli dotate cu mijloace moderne: calculator, videoproiector, tablă interactivă. Cursurile de limba engleză susținute aici includ pregătirea copiilor pentru examene internaționale de limbă.

Helen Doron Constanța este recunoscut ca și centru de pregatire a copiilor pentru examene Cambridge pe baza parteneriatului internațional între Helen Doron English și Cambridge și organizează aceste examene la finalul fiecărui an școlar. Rezultatele copiilor ne recomandă. Părinți și copii, vă asteptam cu drag!

Intră aici pentru a vizita prin tur virtual locația centrului educațional Helen Doron English Constanța!

Postări recente