Romania
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron se distrează și învață în același timp

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Baby's Best Start

  Bebelușii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleza vorbită după două cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii învață engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Helen Doron English București zona sector 1

buc 4”Am deschis centrul anul trecut în luna mai 2013, când am aflat despre metoda Helen Doron English, când am mers cu Sara, fetița mea pe atunci in vârsta de 3 ani, la cursurile Helen Doron dintr-un alt centru educațional.

Mereu am fost interesată de ceea ce este bun pentru copii, am văzut felul în care Sara reacționa la orele de engleză predate prin metoda Helen Doron și mi-am dorit să deschid și eu un centru al meu. Deși mi-am ales deschiderea centrului într-o perioadă nu tocmai bună, cu puțin timp înainte de începerea vacanței de vară, în luna septembrie am avut surpriza să am centrul plin de copii.

Este o satisfacție imensă să-i vezi cum vin la cursuri cu zâmbetul pe buze, că părinții îi iau cu greu la plecarea acasă din centru. Îmi doresc să reușim să oferim serviciile noastre în cât mai multe grădinițe pentru că este un păcat ca atunci când ai la îndemână o metoda ca a noastră să nu te străduiești să o faci cunoscută și să nu o oferi unui număr cât mai mare de copii.

Ceea ce facem noi este distractiv, este de calitate, iar rezultatele se văd după numai câteva luni de curs. Copiii își îmbogățesc zi de zi vocabularul în limba engleză, iar mulțumirea părinților ne confirmă că facem bine ceea ce facem.” Liliana Necșoiu, Manager Centru Helen Doron English București 4

Postări recente