Romania
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursantii Helen Doron se distrează și învață în același timp

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Baby's Best Start

  Bebelusii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleza vorbită după doua cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii invata engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Helen Doron English București Sudului

Invata engleza in grupuri miciPovestea Centrului Educational Helen Doron English Bucuresti Sudului este povestea unui vis implinit.

Cred in educatia timpurie, cred ca cel mai bine se invata prin joc si joaca si chiar cred ca limba engleza le va deschide multe porti copiilor nostri in viitor.

Cand am pornit pe acest drum, al deschiderii unui Centru Educational Helen Doron English, am dorit sa construiesc un loc unde copiii sa vina cu placere si sa invete limba engleza intr-un mod natural, creativ, distractiv si dinamic.

Ca profesor, imi place ceea ce fac, ador copiii si consider ca a-i invata trebuie sa vina din suflet.

Ca mama, am descoperit metoda Helen Doron, cautand o activitate mai ,,altfel,, pentru fetita mea in varsta de 3 ani si 7 luni. Am citit despre metoda, am participat la o lectie demo si am decis ca este ceea ce cautam si, in acelasi timp, ceea ce ar putea aduce un plus de valoare comunitatii si, de ce nu, ceea ce intr-o buna zi ar putea schimba sistemul educational si viitorul copiilor nostri.

Am inteles ca prin metoda Helen Doron English, copiii nostri vor vorbi limba engleza natural datorita orelor pline de muzica, veselie si jocuri . Dorinta lor de a se reintoarce in sala, de a continua sa exploreze, sa descopere , implicarea in jocurile propuse, toate acestea sunt elemente care,  alaturi de zambetul larg de pe fata lor, ma fac sa cred ca acesta este drumul spre o educatie care va schimba viitorul.

Cu Helen Doron English copiii sunt fericiti si se distreaza, increderea in ei insisi creste, le place sa invete pentru ca este atat de distractiv. In final, vor redescoperi entuziasmul de a invata.

De aceea, misiunea Centrului Educational Helen Doron English Bucuresti Sudului nu este doar aceea de a-i invata pe copii limba engleza, ci, in acelasi timp, de a le insufla motivatia corecta pentru a invata si pentru a reusi.

Postări recente