Romania
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron se distrează și învață în același timp.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Baby's Best Start

  Bebelușii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleză vorbită după două cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii învață engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Foto Little Baby Brasov (17)

Centrul Helen Doron English Brasov și-a început activitatea în decembrie 2012, la circa 6 luni dupa ce Sorin Șchiopu, managerul centrului, a descoperit metoda Helen Doron English prin intermediul unui articol dintr-o revistă de afaceri. Licențiat în filologie, specializarea engleză-franceză, Sorin a intuit potențialul ridicat de antrenare a copiilor în utilizarea spontană a englezei vorbite al acestei metode.

După o serie de documentări  și vizitarea a două centre educaționale, a luat decizia de a deschide propriul centru în Brașov. Acum, la aproape doi ani de activitate și circa 50 de absolvenți ai primelor programe de studiu, Sorin e convins de eficacitatea acestora și își dorește ca în viitorul apropiat, din ce în ce mai mulți părinți să își îndrepte copiii către acest mod natural de învățare a limbii engleze.

Experiența internațională de peste 25 de ani a grupului Helen Doron, calitatea deosebită a programelor si a materialelor de studiu alături de pregătirea continuă a profesorilor instruiți și certificați internațional sunt argumente puternice pentru părinți de a contribui la succesul copiilor prin aceste programe educaționale deosebite.

Postări recente