Romania
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursantii Helen Doron se distrează și învață în același timp

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Baby's Best Start

  Bebelusii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Kids 2-6

  Copiii mici învață limba engleza vorbită după doua cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Kids 6-12

  Copiii invata engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Teens 12-19

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

encouraging“Ideea de a înfiinţa centrul Helen Doron English Bacău a luat naştere  atunci când am căutat pe internet materiale de învăţare a limbii engleze într-un mod interactiv. În căutarea mea am aflat despre metoda Helen Doron English prin care copiii pot învăţa limba engleză încă de la o vârstă fragedă.

Am găsit minunat faptul că există o alternativă la învăţarea limbii engleze în mod tradiţional şi mai mult decât atât, m-am bucurat că metoda se aplică chiar şi copiilor foarte mici. Din acel moment am hotărât că noi trebuie să fim primii care oferă această oportunitate de a învăţa copiilor din Bacău.

Vă aşteptăm cu drag la lecţiile noastre demonstrative GRATUITE

Postări recente