Romania
 • Ateliere de Crăciun

  Copilul tău are peste 4 ani, adoră să se joace și este fascinat de magia Crăciunului și de limba engleză? Înscrie-l la atelierele noastre!

  Înscrie-te
 • Engleza pentru adolescenți

  Adolescenții învață să se exprime fluent în limba engleză și să-și crească încrederea în sine.

  Înscrieri aici
 • Engleza pentru copiiengleza pentru copii
  Engleza pentru copii

  Cursantii Helen Doron se distrează și învață în același timp

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru bebelusi
  Bebeluși 0-2 ani

  Bebelusii cu vârsta cuprinsă între 3 și 24 de luni învață o a doua limbă maternă în timp ce se dezvoltă fizic și psihic.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Preșcolari 2-6 ani

  Copiii mici învață limba engleza vorbită după doua cursuri Fun with Flupe, în timp ce urmăresc aventurile lui Granny Fix, Paul Ward si Flupe.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru scolariEnglish for school kids
  Școlari 6-12 ani

  Copiii invata engleza vorbită, să scrie și să citească, în timp ce îi urmăresc pe Paul și Millie ajutându-i pe Kangi și pe bebelușul său Joey să rezolve problemele din Storyville.

  Aflați mai multe
 • Engleza pentru adolescentiEnglish for teenagers
  Adolescenți 12-19 ani

  Cursanții se distrează în timp ce învață engleza într-o atmosferă relaxantă și creativă.

  Aflați mai multe
 • Engleza online
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Centrul Helen Doron Arad1 a luat naștere în anul 2010 când Sergiu și Ioana Popp au descoperit metoda Helen Doron English, pe când locuiau în Timișoara. Au considerat că este o oportunitate foarte bună pentru a avea propria afacere în orașul natal, Arad și un job foarte bun pentru Ioana care terminase Facultatea de Litere în Timișoara.

În septembrie 2010, Centrul Helen Doron Arad1 și-a deschis porțile pentru primii 13 studenți ai săi și ce a urmat în următorii ani a fost o creștere frumoasă cu rezultate excelente ale metodei. Momentan centrul Arad1 oferă cursuri de limba engleză pentru peste 240 de copii cu vârste între 1 an și 12 ani.

Centrul Helen Doron English Arad1 promovează o învățare naturală, distractivă a limbii engleze, cu multă muzică și mișcare, cu profesori dedicați, dezvoltându-le astfel copiilor plăcerea de a învăța.

Postări recente