Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Limbile străine învățate în copilărie

Limbile straine invatate in copilarie, pot asigura succesul in viata profesionala, la maturitate!Limbile straine au inceput sa devina obiect de studiu pentru copii inca de la varste foarte mici, de nici 2-3 anisori. Parintii moderni constientizeaza cat de important este ca cei mici sa studieze cat mai multe limbi straine, prin prisma sanselor multiple pe care acestea li le ofera in viitor, din punct de vedere profesional si nu numai.Ideal ar fi ca un copil sa se familiarizeze cu cel putin 4, poate chiar 5 limbi straine, inainte de intrarea la scoala. Copilul poate invata toate aceste limbi cu usurinta de la o varsta frageda, pentru ca mai apoi va fi suprasolicitat si expus la multe informatii, in special in perioada scolara.
globe braila
Limba engleza
Engleza este cea mai raspandita limba straina la ora actuala in lume si in fruntea topului limbilor de circulatie internationala. Este una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene. In ziua de astazi, exista foarte putine tari in lume in care nu exista vorbitori de limba engleza sau in care aceasta nu este studiata in scoli sau alte institutii de invatamant.Invatarea si deprinderea rapida a englezei de catre un copil a devenit aproape la fel de importanta ca si cunoasterea limbii materne – in cazul nostru, romana. Este prima limba pe care ar trebui sa o ai in vedere cand alegi ce sa studieze copilul prima data.In topul preferintelor parintilor se afla limba germana, urmata de franceza, spaniola si italiana.