Lecții demo gratuite de limba engleză

Deschidem larg portile pentru copiii care doresc sa invete limba engleza printr-o metoda inovativa, dupa o formula de succes, atestata de rezultatele a peste 2.000.000 de cursanti, din 35 de tari ale lumii.

Elementele cheie ale metodologiei Helen Doron, o formula unica in lume de invatare a limbii engleze, sunt urmatoarele:

• Copiii învaţă şi deprind limba engleză în mod natural şi îşi dezvoltă personalitatea, temperamentul, abilităţile de comunicare şi socializare.

• Metodele de învăţare folosite iau în considerare stilurile diferite de învăţare ale copiilor și toate cursurile noastre sunt dezvoltate pentru a contribui la succesul copiilor şi tinerilor.

• Programele noastre sunt create de experţi în învăţarea limbii engleze şi sunt predate de profesori special pregătiţi. Toate activităţile, cântecele, animaţiile şi jocurile sunt compuse şi produse special pentru a le oferi cursanţilor o experienţă provocatoare şi distractivă, care facilitează reţinerea vocabularului.

Daca va doriti pentru copilul dumneavoastra o noua experienta in invatarea limbii engleze va asteptam sa va inscrieti la cursurile noastre, prima lectie fiind gratuita.