Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Kangi Club- site de jocuri interactive în limba engleză

Kangi ClubPlatforma Kangi Club este un site multimedia educațional în limba engleză, destinat copiilor de toate vârstele și oferit de Helen Doron Early English. ”Let’s learn English with fun, games and a kangaroo!” – ”Haideți să învățăm limba engleză într-un mod distractiv, prin jocuri, cu ajutorul unui cangur!” este moto-ul pe care îl veți regăsi pe parcursul paginilor accesate.

Platforma Kangi Club (www.kangiclub.com) este accesibilă atât cursanților Helen Doron English, cât și celorlalți copii care nu frecventează cursurile noastre, dar care sunt interesați să-și îmbunătățească limba engleză vorbită și să se distreze în același timp.  Copiii din întreaga lume se pot bucura de învățarea limbii engleze alături de Kangi, cangurul și prietenii săi – prin zeci de jocuri distractive și interactive.

Inițial, platforma a fost creată ca o completare la lecțiile Helen Doron English și era destinată cursanților cu vârsta cuprinsă între 2 ani (care accesează platforma cu ajutorul părinților) și 12 ani . Văzând că Kangi Club se bucură de succes, Helen Doron Educational Group a îmbunătățit experiența multimedia, a păstrat jocurile Kangi deja cunoscute și a adăugat jocuri noi, moderne.

Vă invităm să descoperiți limba engleză într-un mod amuzant, în compania lui Kangi.