Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Kangi Club, noul site cu jocuri educative în limba engleză, oferă copilului tău o distracție pe cinste

Copiii din întreaga lume se pot bucura de o experiență nouă de învățare a limbii engleze alături de Kangi și de prietenii săi, cu peste 100 de jocuri gratuite, posibilitatea de a crea propriile profile și de a viziona peste 70 de videoclipuri.

Versiunea nouă și îmbunătățită a Website-ului este accesibilă atât cursanților înscriși la cursurile Helen Doron English, cât și celorlați copii pasionați de îmbogățirea cunoștințelor de limba engleză. Copiii din întreaga lume cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani se pot bucura de limba engleză alături de Kangi și de prietenii săi.

Noul site îmbunătățit vine să completeze succesul vechiului site Kangi Club și oferă copiilor de toate vârstele oportunitatea de a-și crea propriile profile, de a se juca peste 100 de jocuri interactive și de a urmări personajele preferate în noul video player optimizat.

“Copiii învață cel mai bine atunci când se simt bine în pielea lor.”spune Helen Doron, Directorul General al Grupului Educațional Helen Doron. Kangi Club este susținut de către echipa noastră de experți în pedagogie și oferă o experiență vastă pe care copiii o adoră pentru că este distractivă și captivantă. Copiii pot progresa în mod natural, în ritmul propriu și astfel își vor consolida încrederea în cunoștințele lor de limba engleză.

Vizitează noul site Kangi Club, iar copilul tău va putea învăța limba engleză indiferent de moment!