Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Învățăm engleză cu Helen Doron Song Club

Toți părinții știu că un cântec de leagăn liniștitor are rolul de a calma un bebeluș agitat. Dar muzica influențează și modul în care aceștia învață. Aceasta are numeroase beneficii , de la învățarea unei limbi străine într-un mod mult mai facil, până la îmbunătățirea memoriei, a atenției distributive și a dobândirii unei coordonări fizice.

Bebelușii se nasc cu miliarde de celule nervoase. În timpul primilor ani de viață, aceste celule nervoase formează conexiuni care cu timpul devin mai puternice. Copiii care cresc ascultând muzică își dezvoltă mai mult aceste conexiuni, fapt care îi ajută să învețe mai ușor o limbă străină. Copiii pot imita ritmul și structura muzicală a limbii materne cu mult înainte de a putea pronunța cuvinte. Ritmul muzicii și cuvintele repetitive îi ajută să memoreze.

Copiii bilingvi se pot bucura de beneficiile muzicii în procesul învățării celei de-a doua limbi. Chiar dacă cuvintele nu le sunt familiare la început, mimarea cuvintelor din cântec îi ajută să producă sunetele în acea limbă străină. În cele din urmă sunetele duc la înțelegerea cântecului atunci când acesta este repetat de multe ori.

Muzica joacă un rol foarte important în metodologia Helen Doron English. Helen Doron afirmă: ” Muzica este foarte importantă în procesul de achiziție a unei limbi. Așa învățăm intonația, sintaxa, ritmul, abilitățile de pre-citire. ” Pentru a vă ajuta în procesul de învățare a limbii engleze, Helen Doron English vă pune la dispoziție canalul de Youtube special creat pentru copiii dumneavoastră: Helen Doron Song Club. Acesta include o varietate de cântece în limba engleză. Clipurile educaționale au fost create pentru a capta și a menține atenția copiilor. Vă promitem că nu vă veți plictisi: vor fi adăugate videoclipuri noi în mod regulat, prin urmare copiii vor avea șansa de a învăța cuvinte noi în limba engleză chiar și acasă. Vă invităm să vă distrați și să învățați alături de Helen Doron Song Club: