Despre centru

Bine ați venit!

Haideți la Centrul nostru de Limba Engleză din Iași pentru a participa la cele mai antrenante cursuri pentru copii între 0 și 15 ani.

Ne conectăm – prin joacă și comunicare deschisă. Ne concentrăm pe evoluția fiecărui tânăr cursant, în ritm propriu. Urmărim adaptarea fiecărui copil la grupa sa.

Suntem singurii din Iași care completăm experiența din orele de predare efectivă cu materiale digitale specializate, pe care le recomandăm să fie parcurse și de acasă.

Organizăm grupe de 8 copii. În funcție de disponibilitatea copiilor, grupele pot fi mai mici.

Știm că vorbirea fluentă a limbii engleze intră la pachetul de abilități de bază pe care doriți să-l oferiți copilului/copiilor dvs. Ne străduim constant să facem experiența de învățare cât mai plăcută.

Avem o echipă de oameni dedicați și lucrăm constant pentru dezvoltarea serviciilor de învățare a limbii engleze.

„Vă așteptăm cu drag la un demo gratuit!” – Laura Bîrhală, Edupreneur @Helen Doron English Iași

„Eu sunt Simona, profesoara de engleza de la Helen Doron English Iași.  Așa mă strigă și copiii de la cursurile noastre deoarece pentru mine respectul lor constă în a face echipă bună și nu în a auzi un titlu de politețe.

După 15 ani în Marea Britanie îmi doresc să aud cat mai mulți copii din Iași vorbind engleza britanică fluent, cu încredere și cu un accent frumos.

Am cea mai mare bucurie și satisfacție profesională când văd copii care, după o perioada de participare la cursurile noastre, intră la orele online sau în sala de curs cu zâmbetul pe buze, relaxați, entuziasmați și comunică în limba engleza fără reținere si fără teama ca ar greți.

Unii copii sunt foarte emoționați la început. Fiecare cursant este unic, cu personalitatea și abilitățile sale – au fost cazuri, în care, pentru a îndeplini nevoile individuale, i-am transferat prin mai multe grupe până când le-am găsit mediul în care sa poată excela și să se simtă bine.

Este foarte important pentru toată echipa de la Helen Doron English Iași ca tinerii noștri cursanți să învețe cu plăcere.” – Simona Grindu, Teacher @Helen Doron English Iași

NOU! Avem și un program de dimineață, intensiv engleză destinat copiilor cu vârsta între 3-5 și se va desfășura pe durata întregului an școlar, de luni până vineri, de la 8:45 la 13:00. Grupa va fi una formată din maxim 8 copii, indiferent de frecvența cu care aceștia vor participa la activități: zilnic sau câteva zile pe săptămână.

Ştiri recente

Un nou centru Helen Doron English în Alba Iulia!

În prezent, Helen Doron English este o franciză educațională internațională cu peste 1000 de centre de învățare în 35 de țări și este în continuă creștere. De peste 10 ani predăm limba engleză și în România, având 18 Centre Educaționale și 5

Comunitatea online Teen Buzz oferă o învățare cu adevărat distractivă

Adolescenții care învață engleza se pot bucura de noul conținut interactiv al site-ul care cuprinde jocuri, chestionare și o stație radio de mare succes. Cu peste 48.000 de fani din 200 de țări, Helen Doron Radio, stația de radio online de învățare

Învățarea naturală prin metoda spirală – partea a II-a

  Helen, aș vrea să continuăm discuția noastră despre diferite elemente care contribuie la succesul metodologiei Helen Doron: cum funcționează metoda?   Există o mulțime de componente care contribuie la succesul metodologiei și avem multe de explicat despre caracteristicile importante ale învățării

Mai mult decât limba engleză, valori pentru viață

În ultimii 30 de ani, am văzut și experimentat modul în care metoda Helen Doron a ajutat cu success copiii să învețe limba engleză. În timp ce mi se acordă meritul unei metode eficiente, am fost interesată să descopăr de la profesori,

Învățarea în spirală – o abordare de succes a învățării

Mai mult de 2 milioane de copii au învățat limba engleză prin metoda Helen Doron. Care este secretul succesului? Cum funcționează metoda? Există multe caracteristici ale metodei care contribuie la succes, dar acum ne vom concentra pe conceptul de învățare în spirală.

English for the Beginner Teen

Helen, you are best known for the pioneering work you have done creating a unique methodology for teaching English to young children but what about teens that have just started learning English? There are teens who need basic content that is appealing

Visezi să devii profesor? Află mai multe despre programele noastre de pregătire pentru profesori!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.