Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Helen Doron Teen English – Seriously Fun Learning

Bine ați venit în lumea Helen Doron Teen English!

Ce veți găsi în cadrul programului Teen English? Aceeași metodă unică, grupe mici, încurajare, profesori dedicați și foarte bine pregătiți.

Cursurile Helen Doron Teen English sunt adaptate intereselor adolescenților zilelor noastre cuprinzând melodiile originale ale lui Benaya și Ella Doron și subiecte relevante precum: modalități de a salva planeta, aventuri de vacanță, cum să fii un bun antreprenor, etc.

engleza pentru adolescenti

Versurile cântecelor sunt educaționale și completează subiectele fiecărui capitol care sunt dezbătute de fiecare dată. Cursurile Helen Doron Teen English pun accent pe dezvoltarea celor 4 abilități lingvistice: vorbirea, înţelegerea, citirea şi scrierea. Adolescenții vor învăța tehnici de citire a textelor prin care vor ajunge la o mai bună și mai ușoară înțelegere.

Fiecare lecție începe cu secțiunea de vorbire: o introducere în subiect, câteva cuvinte cheie, 1-3 exerciții în grupe mici pentru a evidenția ceea ce cunosc și ceea ce ar vrea să afle cursanții despre subiectul discutat.

În cursurile Helen Doron Teen English gramatica se învață în mod natural, prin cântece potrivite  vârstei, jocuri gramaticale, texte  care să capteze interesul. Cursurile noastre acoperă toate cunoștințele de gramatică prevăzute în Cadrul European Comun de Referință a Limbilor Străine (nivelele A1-B2).

Pronunția, un alt element foarte important în învățarea unei limbi străine nu este nici ea neglijată. Cursanții exersează pronunția cuvintelor pe parcursul lecțiilor, pe măsură ce învață și repetă noțiuni de vocabular.

Glumele și cuvintele greu de pronunțat nu lipsesc nici ele din cursurile noastre distractive.

Iată un exemplu:

”Boy: Teacher, would you be angry with a boy for something he didn’t do?

Teacher: Of course not

Boy: Good. I didn’t do my homework.”

Secțiunea Fun Stuff se găsește la finalul fiecărei lecții Teen English și este și una dintre cele mai îndrăgite pentru că adolescenții noștri iubesc provocările. Exercițiile implică jocuri de cuvinte care îi stimulează pe cursanți să gândească.

Elaborarea ideilor și a eseelor pornesc de la procedeul mind-mapping, o diagramă care îi ajută pe cursanții noștri să organizeze vizual informația. De ce folosim acest procedeu? Pentru că structurarea și organizarea ideilor sunt elemente cheie care stau la baza oricărui eseu reușit.

mind mapping

Învățarea distractivă continuă și acasă atât pentru cursanții noștri, cât și pentru adolescenții interesați să învețe limba engleză ca a doua limbă sau ca limbă străină prin ascultarea stației noastre de radio online Helen Doron Radio. Programele care sunt difuzate 24/7 au ca principal scop să-i ajute pe tinerii din întreaga lume să-și perfecționeze limba engleză prin: muzică, povești, chestionare, știri distractive, interviuri cu invitați speciali, interviuri între cursanții Helen Doron English din diferite țări și multe altele. Conținutul este creat pentru a fi pe gustul tinerilor din peste 130 de țări.

Centrele Helen Doron English din țară vă stau la dispoziție cu informații legate de cursurile Teen English și vă așteaptă cu drag la o lecție demonstrativă gratuită.