Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Helen Doron oferă o experiență completă de învățare a limbii engleze prin ”English Everywhere”

limba engleza resurse de invatareHelen Doron, cunoscut la nivel global drept primul sistem de predare a limbii engleze copiilor, vă prezintă ”English Everywhere”, o varietate de resurse inovative de învățare care au scopul de a-i ajuta pe copii să învețe engleza oriunde s-ar afla.
”English Everywhere” este o resursă unică și captivantă care vine în completarea programelor Helen Doron English. Cu o metodologie bazată pe 30 de ani de experiență, Helen Doron English oferă cele mai bune programe din industrie care permit copiilor de la bebeluși la adolescenți să vorbească, să citească și să scrie fluent și confortabil în limba engleză. Suportul de curs este unic și elaborat conform stilurilor de învățare individuale. Materialele de curs folosesc jocuri, mișcare, muzica și distracție pentru a maximiza aplecarea naturală a copilului pentru învățare și abilitatea de a învăța limbi străine. ”Helen Doron Educational Group a luat o decizie strategică de a investi puternic în web și tehnologii mobile, ca o extensie naturală a învățării în sala de clasă. ”English Everywhere” vă oferă resurse de învățare suplimentare care completează învățarea limbii engleze prin experiența multimedia”, explică Simon Darr, Director al Departamentului de Marketing al Grupului Educațional Helen Doron.
”English Everywhere” include o gamă variată de jocuri și activități online și pe dispozitive mobile. Unele sunt de sine stătătoare, iar altele vin în completarea unor cursuri. Helen Doron Song Club oferă cântece și videoclipuri antrenante și originale prin care copiii pot învăța într-un mod distractiv și facil limba engleză.
Helen Doron oferă o varietate de aplicații educaționale pentru dispozitivele mobile care îi atrag pe copii să-și perfectioneze engleza. Atât aplicațiile pentru Android, cât și cele pentru Apple includ tehnologia realității augmentate care aduce cărțile la viață.
Helen Doron, fondatoare și CEO explică: ” Deși credem în continuare în importanța profesorului care predă după o programă foarte bine creionată, credem de asemenea și în importanța adaptării la timpurile moderne și această adaptare include resursele interactive, dinamice și mobile.”
”Până de curând, potențialii cursanți Helen Doron English erau limitați la o locație fizică, la un centru educațional. Acum, cu ”English Everywhere”, permitem accesul milioanelor de copii din întreaga lume la resursele Helen Doron: aplicațiile mobile (Fun with Flupe – English Words; Jump with Joey – Magic Want; Read & Write), portalul de jocuri Kangi Club, radio-ul online  și canalele de Youtube: Helen Doron Song Club, Helen Doron Clips. Simon Darr