Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Helen Doron Lugoj a împlinit 1 an!

helen doron lugoj

 

Acum un an, deschideam cu mari emoții ușile centrului de engleză Helen Doron Lugoj. Am deschis ușile cu speranță, cu dorință, cu pasiune și cu mari speranțe în viitor și în copiii minunați de la noi din oraș. Este o zi despre care îmi amintesc vag detalii, cred că emoțiile m-au copleșit prea mult, însă mă uit cu drag și zâmbete la pozele de atunci.

“Ready, steady, go!” din 20 martie 2017 a fost startul copiilor la aventură, la competiții, la o atfel de experiență de învățare, la exprimare, la prieteni noi, la provocări, la bariere înfrânte. De-a lungul anului, copiii și ”business-ul” m-au învățat că pe langă toate acestea, ”Ready, steady, go!” înseamnă și startul redefinirii mele ca dascăl, o definiție sculptată frumos de copii, de care sunt mândră și pentru care le mulțumesc; înseamnă provocări, maraton de emoții, oboseală, dedicare, nopți târzii, reușite, îmbrățișări, planuri noi.

Aș vrea să pot spune în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru toți oamenii mari și mici care au fost și sunt parte din proiectul Helen Doron Lugoj, pentru lecțiile extrem de valoroase pe care le-am învățat, pentru că mă ajutați să cresc și să mă defines ca profesor, pentru încrederea pe care mi-o oferiți, pentru deschiderea cu care ați trecut pragul nostru, pentru prieteniile noi, pentru absolut tot!

Habar nu aveam atunci ce va înseamna acest nou început și acest an ce a trecut! Habar nu aveam atunci că vom crește într-un număr așa de mare până la 100 de copii așa de repede, că vom găsi un profesor care să împărtășească viziunea noastră, că progresele copiilor se vor vedea așa de repede. Habar nu aveam atunci, în nebunia de dinaintea deschidere, că data aleasă este Ziua Internațională a Fericirii 😆 …nici că se putea mai bine! Pentru noi, însă, va fi săptămâna fericirii.  😀  Vreau să mă bucur alături de voi de tot ce a fost cu plus și cu minus în acest an, de reușitele noastre, de progresele noastre, de tot ceea ce am făcut și facem împreună.

Și pentru că “fericirea nu este ceva gata făcut, ea vine din faptele tale” (Dalai Lama)…”Ready, steady, go!” pentru anul ce urmeaza!

Paula Hallof – Learning Centre Manager Lugoj