Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Helen Doron a lansat cântecul de Crăciun ”Christmas is a Time to Shine”

Cunoscută pentru metodologia unică de predare care include muzica în toate orele de engleză pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani, Helen Doron intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu un nou cântec de sezon: ”Christmas is a Time to Shine.”  Ella Doron, vocea din spatele sutelor de cântece originale Helen Doron English explică mesajul melodiei: ”Cântecul de Crăciun din acest an are ca mesaj faptul că în perioada sărbătorilor este momentul să ne apreciem familiile, prietenii, tot ceea ce ne face viața mai frumoasă.”

Ella speră ca acest mesaj să ajungă la cei 130.000 de cursanți Helen Doron din peste 35 de țări și la familiile și prietenii acestora. Ea continuă: ” Este important să  împărtășim toată dragostea cu familia și prietenii, să realizăm cât de norocoși suntem, să ne apreciem unii pe alții și în aceste clipe să ne amintim și de ceilalți mai puțin norocoși și de cei singuri, să le transmitem și lor dragostea și lumina noastră. Acest cântec ne reamintește că trebuie să ne îndreptăm atenția și către animale, natură și lumea înconjurătoare.”

Anul trecut Helen Doron English a lansat primul cântec de sărbători, compus și cântat de Ella Doron și pe care îl puteți asculta aici.

Aceste cântece fac parte dintr-o nouă tradiție Helen Doron și ne așteptăm ca ea să continue și în anii următori. Aceste cântece pot fi ascultate în toate centrele Helen Doron English și în sălile de clasă.