Romania
 • English teachers of children
 
Profesori FAQ

Întrebări frecvente ale profesorilor

Întrebări frecvente

 • Prin ce se deosebește metoda Helen Doron English de alte programe care predau engleza ca a doua limbă?

  Există câteva argumente de luat în considerare. Credem că unul dintre motivele principale este faptul că profesorii noștri sunt cei mai buni. Investim mult timp și efort în programele intensive de pregătire precum și în rețeaua de informare și de distribuire a informațiilor. Profesorii noștri apreciază asta deoarece îi ajută să îşi păstreze entuziasmul şi să fie încântaţi de fiecare dintre cursurile pe care le predau. Alte motive: • Metoda noastră unică are la bază ascultarea repetată și încurajarea. • Accentul pe care îl punem pe pregătirea periodică a profesorilor și suportul permanent • Materialele didactice excelente care îi ajută pe profesori în fiecare lecție și care lasă loc creativității și preferințelor personale. • Atmosfera pozitivă din fiecare lecție, plină de jocuri distractive, cântece pline de viață și activități de care se bucură atât copiii cât și profesorii. • Rezultate dovedite: părinții, copiii și profesorii sunt uimiți de progresul rapid pe care copiii îl fac în asimilarea englezei prin metoda Helen Doron. • Suportul consistent şi notorietatea mărcii, două aspecte care vă vor ajuta să găsiți copii noi și să vă dezvoltați afacerea (în cazul profesorilor independenți).

 • Cine este potrivit pentru a deveni profesor Helen Doron English?

  Pentru a aplica pentru un training Helen Doron English trebuie să: • stăpâniţi foarte bine limba engleză scrisă și vorbită • aveţi o diplomă în domeniu, de preferat în limba engleză, pedagogie sau ambele. • aveţi experiență în lucrul cu copiii sau adolescenții.

 • Cum devin profesor autorizat Helen Doron English?

  Candidații potriviți parcurg un training intensiv pentru a se califica în metodologia noastră și pentru a se familiariza cu materialele noastre. De asemenea, veți învăța cum să cultivați acel mediu de învățare amuzant și motivant care ne diferențiază. Standardele noastre de predare sunt menținute după absolvirea cursului, prin participarea regulată la seminarii și conferințe.

 • Ce sprijin primesc de la Helen Doron Early English?

  Veți avea mereu sprijin din partea noastră. Sistemul nostru permite contactarea francizorilor locali, regionali sau naționali, sau biroul principal Helen Doron Educational Group oricând.

 • Suport pedagogic

  Seminarii ─  Seminariile au loc în mod regulat. Acestea prezintă noi mijloace atractive de învățare și aplicații noi ale materialelor existente. Conferințele anuale ─  sunt locul ideal pentru a prezenta noile materiale Helen Doron English și idei de îmbunătățire a abilităților pedagogice menite să vă ajute la menținerea standardelor ridicate cerute tuturor profesorilor Helen Doron Early English. Vă veți bucura de o zi amuzantă, de o experiență de învăţare minunată și de șansa de a vă împrieteni cu ceilalţi profesori Helen Doron English. Forumul online ─ vă conectează cu profesorii Helen Doron English pentru a putea adresa întrebări, schimba păreri și oferi feed-back. Networking-ul e foarte important în ceea ce facem şi chiar Helen Doron participă adesea la aceste discuții. Portalul web al profesorilor – Vă dă acces la cele mai recente documente, instrucțiuni și alte instrumente valoroase pentru lecții. Zona de recuzită pentru profesori ─ O secțiune dedicată profesorilor pe site-ul nostru Kangi Club, unde puteți vedea, descărca și chiar crea jocuri, recuzită, sau chiar materiale promoționale.

 • Sprijin în afaceri

  Întâlniri regionale ─ francizații Helen Doron English sponsorizează periodic întâlniri create pentru a ajuta profesorii să-și îmbunătățească abilitățile lor organizaționale și de marketing și să-și împărtășească experiențele cu ceilalți profesori. Recomandări ─ Dezvoltați-vă afacerea prin referințe furnizate de francizatului din regiunea dumneavoastră. Sistemul de management informațional – o unealtă administrativă creată pentru a vă ajuta să gestionați afacerea cursiv și eficient. Materiale de marketing – o gamă extinsă de materiale promoționale puse la dispoziția dumneavoastră de îndată ce primiți atestatul de profesor Helen Doron.