Romania
 • Music for learning EnglishMusic for learning English
  Muzică la Helen Doron English

  Muzica este esențială pentru a învăța o limbă străină. Este elementul central al tuturor cursurilor Helen Doron English.

  Helen Doron Song Club
 • Engleza pentru adolescenti
  Helen Doron Radio

  Pentru adolescenți. Muzică bună și subiecte la modă - all in English.

  Ascultați acum
 • Engleza online
  Distracția după cursuri - ONLINE

  Cursanții Helen Doron adoră jocurile online create special pentru a completa lecțiile din clasă.

  Kangi Club
 • English for young children
  First Words in English

  Copiii cu vârsta între 2 și 5 ani învață primele cuvinte în engleză alături de Flupe. Descărcați aplicația din Google Play sau App Store.

  Descărcați acum
 

Engleză pretutindeni

Învățarea limbii engleze este amuzantă cu ajutorul activităților online.

La Helen Doron, învățarea limbii engleze nu este limitată la sala de clasă. Am creat un număr mare de activități online care sunt distractive, educative și care îi ajută pe tinerii noştri cursanţi să se simtă confortabil în limba engleză.

Kangi Club este portalul nostru online de jocuri care are activități pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani. Cursanții Helen Doron English primesc propriile parole care le permit accesul la jocuri și activități corespunzătoare lecțiilor. Vizitatorii sunt bineveniți să se joace în zona dedicată lor.
 HDE-SongClub_logo1-April2014-a Helen Doron Song Club este canalul de Youtube exclusiv dedicat cântecelor și video-urilor Helen Doron pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 6 ani.
Helen Doron Radio este stația noastră de radio, unde adolescenții din toată lumea se întâlnesc pentru a învăța limba engleză.
  FWF_Google-Play-App-buttonAvailable_on_the_App_Store First Words in English with Flupe este primul joc compatibil cu telefoanele mobile. Este un joc încântător, creat special pentru utilizatorii de telefoane mobile foarte tineri (2-5 ani). Doar apăsați și descoperiți! Ideal pentru copilașii cu degețele agere. Este disponibil în iStore și Google Play.
 HDE-SongClub_logo1-April2014-a Helen Doron Read Potrivită pentru copiii cu vârsta cuprinsă între între 4 și 9 ani, această aplicație este ușor de folosit și face ca cititul în limba engleză să fie o experiență plăcută. Copiii învață să citească în propriul timp și în propriul ritm.Mai multe informatii puteti afla aici.
 HDE-SongClub_logo1-April2014-a Helen Doron Stream Pe Helen Doron Stream găsiți episoade video, melodii video (cu narațiuni sincronizate) și audio. Este inclus și un contor pentru a urmări numărul de cântece și videoclipuri ascultate și urmărite de copilul dvs.
 HDE-SongClub_logo1-April2014-a Jump with Joey Este primul curs de limba engleză pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani care folosește tehnologia realității augmentate.Mai multe informatii puteti afla aici.
 HDE-SongClub_logo1-April2014-a Helen Doron ABC Această aplicație distractivă pentru copii predă alfabetul în limba engleză. Poziționați dispozitivul pe cardurile Helen Doron ABC Magical și vizionați cum literele prind viață. Dacă nu aveți deja cardurile Helen Doron ABC Magical, le puteți obține online sau de la un centru Helen Doron.

 

 • “Pentru fiul meu Damian (4 ani), am mai încercat şi alte cursuri, însă la Helen Doron am găsit ceea ce căutam pentru limba engleză. Lucruri noi, interesante, adaptate vârstei lui. După primele 2 săptămâni, suntem mulţumiţi.”

  Lucia, Constanţa, România
 • “Alex (6 ani), s-a născut în străinătate, şi am ales Helen Doron English pentru că dorim să fie bilingv. De când urmează cursurile Helen Doron a dezvoltat un entuziasm faţă de învăţare, şi-a îmbunătăţit vocabularul. Mă surprinde zilnic. Cel mai mult îi place învăţarea distractivă.”

  Dana, mama lui Alex, 6 ani, Constanţa
 • “Fiica mea, Andreea (11 ani), de când urmează cursurile Helen Doron, şi-a dezvoltat partea de vorbire în limba engleză. Una este să înveţi cuvinte, alta este să şi spui în contextul potrivit. Este o diferenţă.”

  Catrinel, mama Andreei, 11 ani, Constanţa
 • ”Suntem foarte mulțumiți că Bogdănel își însușește limba engleză jucându-se și cântând, două activități pe care le face cu multă plăcere și cu rezultate pe care le vedem toți.”

  Simona, mama lui Bogdan, 5 ani, Timișoara
 • ” După doi ani de meditator acasă, am crezut că nu mai e nici o șansă ca fiica mea (10 ani) să învețe engleză. După 2 luni aici, sunt surprinsă cât de ușor se poate învăța engleza și cât de plăcut.”

  Lidia, Timișoara
 • ”Fiul meu, Jack (2 ani și 4 luni) vorbește numai câteva cuvinte în poloneză, dar deja a început să-și dezvolte vocabularul în limba engleză cu cuvintele pe care le învață în sala de clasă.”

  Justyna Kolasinska, Varșovia, Polonia
 • ”Învățarea limbii engleze la Helen Doron Early English este distractivă, iar metoda îi permite fiului meu, Boss, să învețe engleza în mod natural. Boss cântă mereu când ascultăm CD-ul Helen Doron în mașină.“

  Saowanee Lurpromchai, Bangkok, Tailanda