Engleza pentru copii 4-9 ani

6 criterii de luat în considerare când îți înscrii copilul la un curs de limba engleză:

🙂  Învățarea în grupuri mici: învățarea în grupe restrânse permite profesorului să acorde atenție personalizată copiilor, iar copiii au mai multe șanse de a vorbi.

🙂   Învățarea distractivă: copiii nu trebuie să simtă un efort atunci când învață, trebuie să învețe prin joacă, natural. Profesorii noștri pregătesc activități ce cuprind muzică, mișcare, jocuri, în funcție de stilurile diferite de învățare ale copiilor.

🙂   Încurajare și motivare: pentru a avea curaj să vorbească spontan în limba engleză, profesorii trebuie să încurajeze în mod constant eforturile individuale ale cursanților.

🙂   Ascultarea repetată a materialelor audio în limba engleză. Materialele educative Helen Doron English cuprind CD-uri care trebuie să ascultate de cursanții noștri zilnic pentru a se obișnui cu sunetele și cuvintele limbii engleze.

🙂  Profesori foarte bine pregătiți. Profesorii Helen Doron English participă la cursuri de pregătire în mod constant și sunt la curent cu informațiile noi despre creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor.

🙂  Învățarea care continuă acasă. De-a lungul timpului, Helen Doron English a dezvoltat o serie de jocuri și aplicații pentru a facilita învățarea copiilor acasă, în timpul lor liber, prin activități care le face plăcere.

Testează-ne GRATUIT la o lecție demo! Înscrie-te acum și te vom contacta!