Romania
 • English for pre-teens
  Kids 6-12

  Copiii învață engleza vorbită, să scrie și să citească, urmărindu-i pe Paul și pe Millie în timp ce aceștia îi ajută pe Kangi și pe bebelușul lui, Joey, să rezolve problemele din Storyville.

  Găsiți un centru în apropiere
 • English for pre-teensEnglish for pre-teens
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Preşcolari 6 – 12

Helen Doron English are materiale unice pentru predarea cititului și scrisului, care combină elemente de fonetică structurată și tehnici de citire liberă. Predarea cititului și a scrisului variază de la o țară la alta. Vârsta de start va depinde de practicile pedagogice din țara dumneavoastră.

Polly Reads and Writes pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 9 ani

Polly Reads and Writes este un curs nou și unic care include materiale atât pentru învățarea în clasă, cât și pentru învățarea acasă. Este un curs potrivit atât pentru începători, cât și pentru cursanții care au parcurs deja modulele Fun with Flupe și More Fun with Flupe. Copiii învață să vobească, să citească și să scrie în limba engleză în timp ce urmăresc aventurile personajelor Polly the Collie, Nat the Cat, Roy the Boy și Pearl the Girl.

Indicațiile din clasă sunt completate de o aplicație mobilă care include 32 de cărți interactive împărțite pe 8 nivele a căror dificultate crește pe măsură ce cursanții parcurg aceste materiale. Aplicația le permite copiilor să lucreze independent, în afara sălii de curs, repetând astfel abilitățile importante ale limbii engleze.
HDE_PRW_Learning_Set_Image_03_09_15_A

Setul de materiale ”Polly Reads and Writes”

Jump with Joey pentru copii de 6-9 ani

Jump with Joey este un curs nou de engleză pentru începatori cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani. Poate fi predat și în continuarea cursului Fun with Flupe. Cursul include 12 episoade animate care urmăresc aventurile lui Paul Ward și ale prietenului său Millie, care îl ajută pe Kangi și pe neastâmparatul său fiu, Joey, să rezolve problemele din Storyville. În timp ce învață limba engleză, copiii se familiarizează cu valori importante precum prietenia și protejarea mediului înconjurator.

Copiii învață limba engleză cu ajutorul a 25 de cântece și a multitudinii de jocuri și activități desfășurate atât în clasă cât și acasă. Jump with Joey este primul curs de limba engleză care folosește tehnologia realității augmentate. Experiența de învațare este cu atât mai incitantă cu cât personajele prind viață în magicele caiete de activități, completând elementul esențial de ascultare acasă din metodologia Helen Doron English.

More Jump with Joey pentru copii de 6-9 ani

Cursanții care continuă învățarea limbii engleze în modulul More Jump with Joey îi vor însoți în aventuri pe Paul, Millie, Kangi și Joey în timp ce rezolvă problemele din Storyville. Acest curs poate fi urmat în continuarea modulului Jump with Joey. Copiii vor adora să privească cum personajele din cărțile de activități prind viață. Aceștia vor învăța limba engleză cu ajutorul a 25 de cântece și a multitudinii de jocuri și activități amuzante.

Carte magică de activități cu tehnologia 3D


Jump with Joey este aici!


Înscrieți-vă copilul la o LECȚIE DEMO GRATUITĂ

Play On in English pentru copii de 6-10 ani

Play On In English este un curs avansat pentru copiii care au urmat câțiva ani cursurile Helen Doron.
Play On este continuarea cursului More English for All Children. Pe durata cursului Play On in English, copiii învață peste 1000 de cuvinte, 18 cântece amuzante și exersează alcătuirea propriilor propoziții și îmbunătățirea pronunției. Cursul include povești originale, cântece și jocuri. Play On in English îmbogațește și cultura generală și vă oferă informații fascinante despre natură.

Botty the Robot pentru copii de 7-10 ani

Copiii adoră aventurile lui Botty, robotul, Danny, Cornelia și Helen care se petrec pe platoul imaginar al unei emisiuni de televiziune. Cursul Botty the Robot îi învața pe copii engleza vorbită, dar și bazele scrisului și cititului. Accentul se pune pe fonetică. În acest curs, cititul și scrisul sunt aduse la viață prin cartonașe fonetice și cărți de exerciții colorate și o multitudine de jocuri și activități în timpul cursurilor. Schimburi de replici comice și cântece originale se regăsesc pe toată durata acestui curs.

Metoda cu succes dovedit


Darul limbii englezeEngleza ca limbă maternăBotty the Robot poate fi predat fie ca un curs de începatori, fie în continuarea seriei English for All Children, cu accent pe engleza vorbită, dar și pe abilitățile de scris și citit. Cursul oferă un vocabular de 1400 de cuvinte, abilități de bază pentru citire și scriere, structuri elementare de gramatică a limbii engleze, 12 cântece noi.

http://www.helendoron.com/wp-content/uploads/2015/04/HDE_Botty_Learning_Set_Image_26_07_15_A_1.jpg

Setul de materiale ”Botty the Robot”

Înscrieți-vă copilul la o LECȚIE DEMO GRATUITĂ

Paul Ward’s World pentru cursanți de 9-11 ani

Copiilor le place să-l urmărească pe tânarul și inteligentul Paul Ward și pe prietenii săi pe măsură ce aceștia află lucruri noi despre lumea din jurul lor. Misterioasa Camilla dispare mereu. Cântecele originale și activitățile variate îi țin pe copii antrenați și se bucură de aventurile lui Paul Ward acasă, la școală, la cumpărături, în oraș, la zoo sau în vacanță.

http://www.helendoron.com/wp-content/uploads/2015/04/HDE_PWW_Learning_Set_Image_BooksOnly_26_07_15_B_1-1024x683.png

Setul de materiale ”Paul Ward’s World”

Paul Ward’s World este destinat elevilor care au abilități solide de citire în limba engleză și cunoștiințe de bază de engleză vorbită. Poate fi predat noilor cursanți de 11 ani sau ca și continuare la Botty the Robot Teaches You English. În acest curs copiii vor învața în jur de 1700 de cuvinte în limba engleză.

Paul Ward and the Treasure pentru cursanți de 10–13 ani

Paul Ward and the Treasure creează o sărbatoare a învățarii plină de culori și sunete, pentru toate simțurile, care lasă o impresie pe viață cursanților. Cursul include activități amuzante în engleză și 8 cântece noi. În acest curs copiii învață peste 2000 de cuvinte și structurile gramaticale ale limbii engleze care sunt prevăzute de Cadrul European Comun pentru nivelul de competență A1.

http://www.helendoron.com/wp-content/uploads/2015/04/HDE_PWT_Learning_Set_Image_26_07_15_A_1.jpg

Setul de materiale ”Paul Ward and the Treasure”

Înscrieți-vă copilul la o LECȚIE DEMO GRATUITĂ