Jump With Joey – engleza pentru copii de 5-8 ani

Dragă părinte,

Pentru următoarele 2 minute intră în pielea unui copil de 5-8 ani. Activitățile tale preferate sunt joaca, muzica, mișcarea și lucrul manual. Aaa, și engleza ți se pare cool, dar ai vrea să știi mai mult și chiar să o vorbești așa cum ai văzut tu la TV.

Fă un salt în clubul vorbitorilor de limba engleză! Kangi, cangurul nostru, îți va fi alături pe parcursul aventurii și te va ghida prin miracolul tehnologiei augmentate. Îți vei face prieteni noi, vei descoperi valori precum prietenia și protejarea mediului înconjurător, iar la finalul cursului vei descoperi că vorbirea limbii engleze este la fel de naturală ca saltul lui Kangi.

Te așteaptă și ceilalți prieteni: Paul, Millie și Joey să rezolvați cele mai arzătoare probleme din Storyville pe parcursul a 25 de cântece și 12 episoade animate. Nu uita! Pentru a te bucura cu adevărat de magia tehnologiei și a fi mai bun decât toți prietenii tăi, trebuie să accesezi aplicația Jump with Joey – Magic Wand (Android).

Iată cum funcționează:

Poate încă nu te-am convins că suntem cea mai bună opțiune pentru viitorul copilului tău, dar după o lecție demo gratuită suntem convinși că o vom face, de aceea te așteptăm să te convingi de eficacitatea metodei noastre!

Completează formularul și haide să facem saltul spre un viitor de succes împreună!

Găsiți un centru în apropiere

JWJ Lecție Demo