Romania
 • English for young childrenEnglish for young children
  Kids 2-6

  Copiii stăpânesc limba engleză vorbită parcurgând două cursuri Fun with Flupe, în timp ce vor urmări aventurile lui Granny Fix, Paul Ward și Flupe.

  Găsiți un centru
 • English for school kidsEnglish for school children
  Engleza ONLINE

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză şi în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Preşcolari 3 – 6

La Helen Doron English ne concentrăm pe asigurarea unei varietăți de experiențe senzoriale, care oferă copiilor un mediu natural în care aceştia absorb accentul limbii engleze, exersează primele cuvinte și acumulează vocabular. Toate acestea se realizează prin muzică, mişcare, jocuri şi multă încurajare.

Fun with Flupe pentru copii de 2-6 ani

Fun with Flupe urmărește aventurile tânărului Paul Ward în timp ce sare în cartea de povești pentru copii pentru a-i ajuta pe voioasa Granny Fix și pe săltărețul Flupe să repare lucrurile care nu merg cum trebuie în lumea versurilor, în timp ce învață engleza vorbită.

Pe parcursul aventurilor, tinerii cursanți Helen Doron învață în jur de 660 cuvinte, o pronunție corectă și elemente de bază privind structura propoziției în limba engleză. Cursul oferă 25 de cântece în 12 aventuri animate.

Fun with Flupe este potrivit pentru copiii începători sau în continuarea cursului Baby’s Best Start.

Learning Sets_FwF_7750

Setul de materiale ”Fun with Flupe”

Copiii se distrează alături de Flupe!


Copiii învață engleza prin versuri


Înscrieți-vă copilul la o LECȚIE DEMO GRATUITĂ

More Fun with Flupe pentru copii de 3-6 ani

More Fun with Flupe este continuarea cursului Fun with Flupe și cuprinde 12 episoade noi cu aventurile lui Paul Ward,Granny Fix și Flupe. Cursul More Fun with Flupe îi învață pe copii 650 de cuvinte noi și 25 de cântece și se adresează celor care au absolvit cursul Fun with Flupe.

“Alex (6 ani), s-a născut în străinătate, şi am ales Helen Doron English pentru că dorim să fie bilingv. De când urmează cursurile Helen Doron a dezvoltat un entuziasm faţă de învăţare, şi-a îmbunătăţit vocabularul. Mă surprinde zilnic. Cel mai mult îi place învăţarea distractivă.”

Dana, Constanţa, România

“Orice îndoială legată de a fi început engleza cu fiul nostru de 3 ani prea devreme la Helen Doron English a fost spulberată când, la vârsta de 5 ani, am fost cu el în străinătate și am observat că vorbea cu străinii în engleză fără nici o teamă.”

Sikanic N. Belgrade, Serbia

Learning Sets_MFwF1_7755

Setul de materiale ”More Fun with Flupe”

Polly Reads and Writes pentru copii de 5-9 ani

Polly Reads and Writes este un curs nou și unic care include materiale atât pentru învățarea în clasă, cât și pentru învățarea acasă. Este un curs potrivit atât pentru începători, cât și pentru cursanții care au parcurs deja modulele Fun with Flupe și More Fun with Flupe. Copiii învață să vobească, să citească și să scrie în limba engleză în timp ce urmăresc aventurile personajelor Polly the Collie, Nat the Cat, Roy the Boy și Pearl the Girl.

Indicațiile din clasă sunt completate de o aplicație mobilă care include 32 de cărți interactive împărțite pe 8 nivele a căror dificultate crește pe măsură ce cursanții parcurg aceste materiale. Aplicația le permite copiilor să lucreze independent, în afara sălii de curs, repetând astfel abilitățile importante ale limbii engleze.

HDE_PRW_Learning_Set_Image_03_09_15_A

Setul de materiale ”Polly Reads and Writes”

Copiii învață engleza asemeni limbii materne


Avem cei mai buni profesori


Înscrieți-vă copilul la o LECȚIE DEMO GRATUITĂ