Romania
 • English teachers of childrenEnglish teachers of children
  Care este vârsta potrivită pentru a învăța Limba Engleză?

  Copiii încep învățarea din momentul nașterii. Bebelușii absorb sunetele și intonațiile de care au nevoie pentru a forma cuvinte, chiar înainte de a vorbi.

  Aflați mai multe
 • English learning for children
  Engleza Online

  Activitățile extra-curiculare interactive îi ajută pe copii să-și îmbunătățească limba engleză în afara sălii de clasă.

  Descoperiți-le
 

Bebeluşi 0-3 ani

Bebelușii bilingvi sunt mai inteligenți.

Capacitatea intelectuală a unei persone este modelată nu doar de moştenirea sa genetică, dar și de stimularea timpurie a creierului care conduce la crearea căilor neuronale. Introducerea unei a doua limbi copiilor de la o vârstă cât mai fragedă este cea mai bună cale de a dezvolta aceste noi căi neuronale şi de a le crește capacitatea de a se dezvolta intelectual. Comparând copiii bilingvi și monolingvi, vom observa adesea o performață mai bună a celor bilingvi.

Programul Baby’s Best Start pune bazele învățării limbii engleze vorbite prin activități de dezvoltare, cântece și versuri.

Baby’s Best Start

Baby’s Best Start include 7 cursuri într-unul singur:

 • Limba engleză
 • Dezvoltare socială
 • Abilități de pre-citire
 • Muzică și ritm
 • Dezvoltare intelectuală
 • Limbajul semnelor pentru bebeluși
 • Dezvoltare fizică

Cursurile se desfăşoară în grupe mici alcătuite din părinte şi copil, de două ori pe săptămână. O oportunitate perfectă de a relaționa cu copilul tău!

HDE_BBS_Learning_Set_Image_26_07_15_A_1

Setul de materiale “Baby’s Best Start”

Toddler’s Best Start

Copiii cu vârsta cuprinsă între 15 luni și 3 ani învață engleza vorbită prin multe rime jucăușe și 28 de cântece originale care cuprind stiluri muzicale din întreaga lume. Alături de conversațiile din clasă, activități de învățare amuzante și jocuri, acest curs predă cunoștințe enciclopedice fascinante, dezvoltă funcțiile motorii fine și noțiuni de matematică timpurie. În plus, cursul oferă activități de citire timpurie. Cursul nu include video, respectând opțiunea părinților de a nu introduce video în viața copiilor decât la o vârstă mai mare.

TBS-illustration-of-set

Setul de materiale “Toddler’s Best Start”

It’s a Baby Dragon

Pentru cei mai mici dintre învățăcei cu vârsta între 1 an și 3 luni și 3 ani, It’s a Baby Dragon este o introducere muzicală plină de veselie în lumea limbii engleze.
Prințul Sam, pisicuța Fluffy și dragonul Didi îi învată pe micii elevi elemente de bază ale limbii engleze. Copiii învață să vorbească limba engleză ușor și natural, în același timp în care învață să vorbească limba maternă. It`s a Baby Dragon se adresează atât începătorilor, cât și copiilor care au finalizat cursul Baby’s Best Start.

Learning-Set_Baby-Dragon

Setul de materiale “It’s a Baby Dragon”

Învață, se dezvoltă, relaționează


Engleza prin cântec


Înscrieți-vă copilul la o LECȚIE DEMO GRATUITĂ

“Fiica mea avea un an și două luni când a început cursurile Helen Doron. Pentru noi a fost vârsta ideală pentru a începe. Adoră profesoara și lecțiile.”

Franchesca Coramusi, părinte

“Am găsit această metodă minunată când eram în căutarea unei activități speciale pentru fiul meu.”

Maria Perri, părinte

 

Vârsta ideală pentru a începe învățarea 


Cu cât mai repede, cu atât mai bine


Vocabularul se învață prin desene captivante


Înscrieți-vă copilul la o LECȚIE DEMO GRATUITĂ