Romania
 

Adolescenţi 12 – 19

Teen English

Cursurile Teen English sunt construite pentru a-i captiva pe adolescenţi. Fiecare curs conţine o poveste care se ţese de-a lungul lecţiilor, alături de melodiile originale ale lui Benaya şi Ella Doron. Piesele şi poveştile sunt atractive, amuzante şi se concentrează pe subiecte relevante pentru adolescenţii de azi.

Muzică pop pentru Teen English


Metodologie cu succes dovedit


Foști cursanți Helen Doron English
Lucrând în grupe mici de până la 8 cursanţi împreună cu profesori dedicaţi, adolescenţii se bucură de instruire individualizată, învaţă să se exprime în engleză şi se pregătesc pentru examenele de admitere.

Teen English pentru cursanţi de 12-19 ani este un program complet nou şi original care constă din patru nivele de studiu consecutive.

Teen Talent (A2)

Staruri rock, cum să faci bani, salvarea planetei, călătorii de vacanţă – sunt doar câteva dintre subiectele abordate în melodiile, poveştile şi activităţile care alcătuiesc Teen Talent.

http://www.helendoron.com/wp-content/uploads/2014/03/HDE_TT_Learning_Set_Image_26_07_15_A_1.jpgSetul de materiale ”Teen Talent”

 

Teen Choices (B1)
Teen Choices dezvoltă engleza prin metoda limbii materne, expunând cursanţii limbajului folosit de adolescenţii din toată lumea, incluzând idiomuri, glume şi exerciţii de dicţie.

http://www.helendoron.com/wp-content/uploads/2014/03/HDE_TC_Learning_Set_Image_BooksOnly_26_07_15_B_1-1024x683.pngSetul de materiale ”Teen Choices”

Înscrieți-vă copilul la o LECȚIE DEMO GRATUITĂ

Teen Express (B1+)

Teen Express este al treilea și cel mai nou curs din programul Helen Doron Teen English. Patru povești separate, dar care se întrepătrund îi învață pe cursanți lecții importante de viață precum:  răsplata în urma asumării responsabilității pentru faptele sale și să înveți ”să nu judeci o carte după coperte”. Teen Express include 8 cântece pop originale, scrise special pentru acest curs.

HDE_TE_Learning_Set_Image_26_07_15_B_1

Setul de materiale ”Teen Express”

Teen Success (B2) Va apărea în 2016

Pentru înscrierea în programele Teen English este necesară o cunoaştere de bază a limbii engleze din perspectiva vorbirii, cititului şi scrisului.

Teen English respectă Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limba Engleză.

Cursuri pentru adolescenți


Înscrieți-vă copilul la o LECȚIE DEMO GRATUITĂ