Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Despre Helen Doron English Ploiești

În toamna anului 2017, Centrul Educațional Helen Doron English a luat ființă în orașul Ploiești datorită hotărârii și pasiunii noastre pentru copii.

Daniela Iancu a predat limbi străine în învăţământul de stat, dar simţea că poate mai mult. Pasiunea pentru copii şi plăcerea de a lucra cu ei au determinat-o în 2016 să renunţe la invătămantul de stat unde lucra ca și profesoară de limbi străine şi împreună cu Mircea Iancu să aducă la Ploieşti metoda Helen Doron English prin care copiii pot învăţa limba engleză încă de la vârste fragede.

Metodologia Helen Doron

Toate cursurile de engleză prin metoda Helen Doron, indiferent de grupul de vârstă pentru care au fost concepute, se bazează pe patru principii de bază care contribuie la succesul incontestabil al metodei.

Cele patru principii ale metodei Helen Doron English

Ascultarea repetată. O componentă centrală a metodei Helen Doron English este ascultarea în fundal, acasă, a materialelor audio, de 2 ori câte 15-25 de minute în fiecare zi. Această componentă asigură o expunere suficientă la limba engleză, expunere care este extrem de importantă la vârste fragede.
CD-urile cu cântece originale și povești compuse special pentru Helen Doron English fac parte din seturile de materiale ale elevilor pe care aceștia le primesc când sunt înscriși la un curs Helen Doron English.

Încurajare repetată. Când copilul a rostit primul cuvânt, v-ați arătat încântarea. Această reacție pozitivă l-a încurajat să continue să spună acel cuvânt și să rostească și altele. Cu ajutorul metodei Helen Doron English, copiii învață în același mod în care au învățat limba maternă – cu multă încurajare repetată. Profesorii Helen Doron oferă această încurajare repetată în clasă.

Învățarea în grupuri mici. Cursurile Helen Doron English sunt predate în grupuri mici de câte 6-8 copii. Această modalitate de studiu e optimă atât pentru copii cât şi pentru profesor. Pe de o parte, copiii se bucură de avantajul de a interacționa în grup, spre deosebire de meditațiile private în care sunt singuri. Pe de altă parte, grupurile mici permit o atenție individualizată a profesorului și multă practică a limbii engleze. Cercetările au arătat că învățarea în grupuri mici aduce rezultate mai bune decât meditațiile individuale.

Facem învățarea distractivă. Metoda Helen Doron ia în considerare stilurile diferite de a învăța ale copiilor și se folosește de jocuri, mișcare, muzică și multă distracție pentru a folosi la maximum nevoia naturală a copiilor de a învăța și abilitatea de a asimila limbile străine. Fie că vorbim de copii de 3 luni, 3 ani, 10 sau 17 ani, copiii și adolescenții se bucură de lecțiile noastre care sunt foarte bine structurate și întotdeauna distractive și dinamice.

Cele mai bune programe din domeniu

Toate programele Helen Doron English – de la Baby’s Best Start pentru bebeluși până la Teen English pentru adolescenți cu vârsta de până la 19 ani – sunt dezvoltate intern sub atenta observație a lui Helen Doron însăși. Echipele de dezvoltare sunt formate din experți în lingvistică, în engleza ca limbă străină și în dezvoltarea copilului. Toate poveștile, cântecele și animațiile sunt compuse și produse special pentru Helen Doron English pentru a corespunde cu un vocabular potrivit pentru fiecare curs. De asemenea, toate activitățile și jocurile sunt create pentru a oferi elevilor o experiență provocatoare și distractivă, care facilitează reținerea vocabularului.

Profesori dedicati

Helen Doron English este foarte mândră de profesorii săi profesioniști și dedicați. Toți profesorii Helen Doron parcurg un program de pregătire riguros în care învață metodologia în detaliu și sunt pregătiți să lucreze cu materialele Helen Doron. Am descoperit că odată absolvit cursul, profesorii noștri devin foarte încrezători în metodă și foarte devotați pentru a se asigura că fiecare copil beneficiază din plin de lecțiile noastre. Entuziasmul lor este molipsitor, iar copiii de abia așteaptă să înceapă următoarea lecție.

Așadar vă invităm cu drag în „familia Helen Doron English” unde copii pot parcurge cursul de limba engleză la sediul nostru de pe strada Colinii nr.89, Ploiești.