Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Descoperiti noile materiale inovative Helen Doron English

În acest articol vă vom prezenta cele mai noi materiale care își propun să aducă poveștile în limba engleză și învățarea literelor la un alt nivel.

Setul de 13 povești ”Dragon Tales” îi introduce pe micuții cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani în lumea limbii engleze. Didi, dragonul, Sam, prințul și Fluffy, pisica, se joacă cu voioșie, sar și se aventurează pe parcursul întregii serii de povești. Împreună rezolvă probleme și se distrează! Mai mult, copilașii se vor familiariza cu noțiuni de bază ale limbii engleze: să numere până la 10, părțile corpului, culorile, etc.

Pentru a capta cu adevărat atenția micuților, poveștile în limba engleză sunt însoțite de o aplicație mobilă care folosește realitatea augmentată, o tehnologie inovativă care dă viață personajelor.

Realitatea augmentată este o unealtă magică care aduce personajele 2 D la viață prin animații 3D. Copiii vor învăța să pronunțe și să vorbească limba engleză corect, chiar de acasă.

Seria ”Dragon Tales” n-ar trebui să lipsească din biblioteca niciunui copil!

dragon tales

Cărțile de joc educative ABC  reprezintă cea mai ușoară modalitate de a învăța alfabetul englez deoarece și în acest caz realitatea augmentată contribuie la o experiență de învățare interactivă.

Aceste cărți de joc educative sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani. cuprind 52 de cărți de joc în care veți regăsi atât majusculele cât și minusculele din alfabetul englez. În interiorul pachetului veți găsi un QR code care va fi scanat cu un dispozitiv mobil. Veți fi transferat către o pagină de pe care veți putea descărca aplicația care folosește realitatea augmentată. După ce ați descărcat aplicația, o puteți deschide și plasa deasupra literelor din cărțile de joc. În câteva secunde litera va prinde viață și veți auzi pronunția acelei litere și pronunția unui cuvânt care începe cu acea literă.

Pachetul de cărți include și instrucțiuni pentru a le folosi în moduri cât mai variate. Scopul acestor cărți de joc este de a-i ajuta pe copii să învețe literele și modul în care acestea se pronunță, folosindu-ne de obiectele înconjurătoare și de cuvinte familiare.

Priviți cum funcționează:

Atât setul de 13 cărți de povești în limba engleză Dragon Tales, cât și cărțile de joc educative ABC pot fi achiziționate din centrele Helen Doron English din România.