Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

De ce ar trebui să citească copiii benzi desenate?

benzi desenate

Cărțile ilustrate și filmele cu super eroi s-au întrecut care să fie în centrul atenției în ultimii ani. Se pare că fiecare film cu super eroi care apare înregistrează un succes mai mare la box-office decât cel precedent. Marvel sau DC, fiecare este un blockbuster. The Avengers, Justice League, Batman, Iron Man și Thor sunt doar câteva dintre cele mai populare benzi desenate și filme. Nu este de mirare că toți copiii își doresc să citească despre personajele pe care le văd în filme.

Acest lucru îi face pe părinții în cauză să-și pună întrebări. Oare copiii lor ar trebui să citească benzi desenate? Din anumite motive, citirea benzilor desenate a primit adesea o reputație proastă. Ele erau privite ca o formă de lectură necorespunzătoare. Doi mari fani ai benzilor desenate, în tinerețea și  viața lor de adulți, au fost doi dintre cei mai cunoscuți interpreți ai tuturor timpurilor. Elvis Presley și Dean Martin se bucurau de cititul benzilor desenate chiar și după ce au ajuns celebrii. De fapt, Elvis a luat decizia de a-și vopsi părul în negru, în mare parte din cauza personajului căpitanul Marvel, care avea părul de aceeași culoare. În zilele noastre, este la modă să citești benzi desenate. Toată lumea o face.

Părinții nu ar trebui să fie îngrijorați de faptul că, copiii lor citesc benzi desenate. Citind ceva, orice, îi va face să devină cititori mai buni. În plus, multor cursanți de limbă engleză, ca a doua limbă (ESL), li se atribuie cărți ilustrate de citit. Imaginile adăugate cu cuvinte fac din învățarea poveștii mai ușor de înțeles. În plus, aceștia citesc despre personaje pe care deja le cunosc. Și nu vor fi rușinați de faptul că li se atribuie, în schimb, cărți ilustrate “pentru copii mici”. Benzile desenate sunt textul perfect de citit atunci când încerci să înveți o altă limbă.

Cele mai multe benzi desenate nu folosesc cuvinte greu de înțeles. Acest lucru este perfect pentru copiii care nu au cel mai dezvoltat vocabular. Deci, dacă sunteți părinte, și sunteți îngrijorat de faptul că, copilul dvs. citește benzi desenate, atunci opriți-vă. Nu e nimic de care trebuie să vă îngrijorați. Ei vor fi pe deplin distrați de aceste povești interesante și iși vor dezvolta aptitudinile de citit!