Curs de vara Brasov

Cursuri de vară la Helen Doron English Brașov

În perioada 29 iunie – 03 septembrie, Centrul Helen Doron English Brașov  invită copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani să descopere programele noastre de vacanță în limba engleză, concepute special pentru a antrena conversația în limba engleză, într-un mediu relaxat și plin de activități atractive și educative. Impreună vom descoperi țări îndepărtate, vom cunoaște culturi variate, obiceiuri, artă, ne vom destinde cu o mulțime de jocuri distractive, cântece,  activități creative și ateliere de cooking!

Programul este alcătuit din serii de doua săptămâni, de luni-vineri în intervalul orar 9.00-13.00. Activitățile se vor desfășura pe grupe de vârsta, locurile fiind limitate.

Prețul este de 500 RON pentru o serie de două săptămâni și include materialele didactice Helen Doron English specifice fiecărei categorii de vârstă.

Profitați acum de discounturile disponibile:

Early Booking Discount 10% pentru înscrierea până la data de 20 iunie

Bring a Friend Discount, pentru înscrierea unui prieten/ coleg, beneficiază amandoi de un discount de 5%.

Discounturile nu se cumulează!

Taxa de înscriere în valoare de 100 RON  se achită anticipat pentru rezervarea locului, diferența urmând a se achita până la începerea cursului.

Vă stăm la dispozitie cu detalii despre programul potrivit copilului dumneavoastră si înscriere prin completarea formularului sau la numărul de telefon: 0747 066 259.

Enjoy this summer’s fun with us!

Contact

Curs de vară Brașov