SUMMER FUN 2019 Zalău

blue_star  Locație: Helen Doron English Centre Zalău, Str. 1 Decembrie 1918, bloc A.

blue_star  Vârsta: 3-12 ani

blue_star Perioada: 17 – 28 iunie; 1-12 iulie; 22 iulie – 2 august ; 12 – 23 august

 

 

EXCELENȚĂ

DISTRACȚIE

CREATIVITATE

PROGRAMELE NOASTRE

Mai mult decât cursuri de vară, valori și abilități pentru viață.

Indiferent că ești începător sau avansat în limba engleză, cursurile noastre de vacanță au ceva ce să îți ofere. Explorăm limba engleză cu o mulțime de activități, cântece, jocuri și distracție atât în interior cât și în aer liber.

După un an solicitant la școală, copiii au altă capacitate de asimilare și doresc să se relaxeze! De aceea învățarea trebuie adaptată acestor nevoi specifice. Cele două săptămâni de practicare a englezei vorbite sunt un antrenament ideal pentru școală!

Cursurile de vară sunt antrenante și pline de viață! Sunt ocazia perfectă de a descoperi talente și pasiuni noi! Pentru că e vacanță, e cel mai bun timp pentru distracție iar Helen Doron English înseamnă plăcerea de a învăța ușor și natural!

blue_starHoliday Fun with Flupe (4-5 ani)

Copilul tău va învăța și va exersa limba engleză cu ajutorul a două episode animate din Fun with Flupe și se va juca, va cânta, va face activități de lucru manual într-un mediu în care se vorbește doar limba engleză.

blue_starHoliday Jump with Joey (5-7 ani)

Vacanțele școlare sunt oportunitatea de a-i ajuta pe copii să se concentreze pe învățarea limbii engleze într-un mod distractiv. În cadrul cursului Holiday Jump with Joey, copilul tău va învăța și va exersa limba engleză cu ajutorul a două episode animate care prezintă aventurile lui Paul Ward și ale prietenei sale, Millie, în magicul Storyville.

blue_star Paul Ward’s Holiday (9-12 ani)

Cursanții învață despre lume în limba engleză în timp ce-i urmăresc pe Paul Ward și pe familia sa în vacanța lor de vară. Acest curs predă engleza vorbită, citire și scriere, fonetică și gramatică prin activități minunate, cântece și povești.

Tipul de activități: creație, muzică, mișcare, competiții, jocuri de echipă – totul în limba engleză.

LOCURI LIMITATE !!!

Te așteptăm împreună cu noi!

Copiii de toate vârstele se vor bucura de o vacanță distractivă în timp ce-și îmbunătățesc cunoștințele de limba engleză.
Jocurile, muzica și diversele activități interactive fac din Summer  Fun alegerea perfectă !

Program:

Luni – Vineri 9:00 – 12:30

Preț:

350 RON/ 2 Săptămâni

300 RON pachet Bring a Friend/Sibling

Formular Înscriere

Summer Adventure Arad