Romania
 

Cursuri de Vara Târgu Mureș 2019

SUMMER FUN 2019 Târgu-Mureș

blue_star  Locație: Helen Doron English Centre Târgu Mureș, Bulevardul Victoriei, nr. 36.

blue_star  Vârsta: 4-10 aniblue_star Perioada: 17 – 28 iunie; 1-12 iulie; 15-27 iulie

 

EXCELENȚĂ

DISTRACȚIE

CREATIVITATE

PROGRAMELE NOASTRE

Mai mult decât cursuri de vară, valori și abilități pentru viață.

Indiferent că ești începător sau avansat în limba engleză, cursurile noastre de vacanță au ceva ce să îți ofere. Explorăm limba engleză cu o mulțime de activități, cântece, jocuri și distracție atât în interior cât și în aer liber.

După un an solicitant la școală, copiii au altă capacitate de asimilare și doresc să se relaxeze! De aceea învățarea trebuie adaptată acestor nevoi specifice. Cele două săptămâni de practicare a englezei vorbite sunt un antrenament ideal pentru școală!

Cursurile de vară sunt antrenante și pline de viață! Sunt ocazia perfectă de a descoperi talente și pasiuni noi! Pentru că e vacanță, e cel mai bun timp pentru distracție iar Helen Doron English înseamnă plăcerea de a învăța ușor și natural!

blue_star

Holiday Jump with Joey (4-7 ani)

Vacanțele școlare sunt oportunitatea de a-i ajuta pe copii să se concentreze pe învățarea limbii engleze într-un mod distractiv. În cadrul cursului Holiday Jump with Joey, copilul tău va învăța și va exersa limba engleză cu ajutorul a două episode animate care prezintă aventurile lui Paul Ward și ale prietenei sale, Millie, în magicul Storyville.

blue_star Play On (6-10 ani)

Play On in English este un curs avansat de engleză vorbită pentru copiii care au participat la cursurile Helen Doron English de-a lungul anilor. Prin ascultare repetată, încurajare continuă și interacțiune spontană, copiii învață peste 1000 de cuvinte, 18 cântece minunate și structuri avansate ale propoziției.

Tipul de activități: creație, muzică, mișcare, competiții, jocuri de echipă – totul în limba engleză.

LOCURI LIMITATE !!!

Te așteptăm împreună cu noi!

Copiii de toate vârstele se vor bucura de o vacanță distractivă în timp ce-și îmbunătățesc cunoștințele de limba engleză.
Jocurile, muzica și diversele activități interactive fac din Summer Fun alegerea perfectă !

Detalii Cursuri

Program:

Luni – Vineri 9:00 – 13:00

Preț:

440 Ron/2 săptămâni

Dimineata intre 8-9 și la amiază între 13-14 asigurăm (“baby sitting”), supravegherea copiilor.

Formular Înscriere

Summer Fun Târgu-Mureș