SUMMER FUN 2019 SIBIU

blue_star  Locație: Helen Doron English Centre – Mihai Viteazu, Nr. 28 A, Șelimbăr, jud. Sibiu

blue_star  Vârsta: 11-15 ani blue_star Perioada: 1 – 12 Iulie 2019

 blue_star  Vârsta: 10-14 ani                  blue_star Perioada: 8 – 12 iulie

 blue_star  Vârsta: 8 – 10 ani                 blue_star Perioada: 15 – 19 iulie 2019

 blue_star  Vârsta: 6 – 8 ani                 blue_star Perioada: 1-5 iulie; 22 – 26  iulie 2019

EXCELENȚĂ

DISTRACȚIE

CREATIVITATE

PROGRAMELE NOASTRE

Mai mult decât cursuri de vară, valori și abilități pentru viață.

Indiferent că ești începător sau avansat în limba engleză, cursurile noastre de vacanță au ceva ce să îți ofere. Explorăm limba engleză cu o mulțime de activități, cântece, jocuri și distracție atât în interior cât și în aer liber.

După un an solicitant la școală, copiii au altă capacitate de asimilare și doresc să se relaxeze! De aceea învățarea trebuie adaptată acestor nevoi specifice. Cele două săptămâni de practicare a englezei vorbite sunt un antrenament ideal pentru școală!

Cursurile de vară sunt antrenante și pline de viață! Sunt ocazia perfectă de a descoperi talente și pasiuni noi! Pentru că e vacanță, e cel mai bun timp pentru distracție iar Helen Doron English înseamnă plăcerea de a învăța ușor și natural!

blue_starHoliday Jump with Joey (6-8 ani)

Vacanțele școlare sunt oportunitatea de a-i ajuta pe copii să se concentreze pe învățarea limbii engleze într-un mod distractiv. În cadrul cursului Holiday Jump with Joey, copilul tău va învăța și va exersa limba engleză cu ajutorul a două episode animate care prezintă aventurile lui Paul Ward și ale prietenei sale, Millie, în magicul Storyville.

blue_star Paul Ward’s Holiday (8-10 ani)

Cursanții învață despre lume în limba engleză în timp ce-i urmăresc pe Paul Ward și pe familia sa în vacanța lor de vară. Acest curs predă engleza vorbită, citire și scriere, fonetică și gramatică prin activități minunate, cântece și povești.

blue_star Teen Cool Summer (10-14 ani)

Cursanții își îmbunătățesc cunoștințele vorbite și scrise de limba engleză în cadrul cursului Helen Doron’s Cool Summer prin muzică bună, trasee de aventură, informații noi despre alte culturi și țări.

blue_star Curs intensiv de engleză (11 – 15 ani)

Acest curs predă engleza vorbită, citire și scriere, fonetică și gramatică prin activități minunate, cântece și povești. Este perfect pentru adolescenții care doresc să-și îmbunătățească nivelul de limba engleză prin cele mai distractive activități.

Prin ateliere de limbă, jocuri și competitii, copiii își vor dezvolta atât încrederea în ei înșiși, abilitățile de a lucra în echipă, cât și plăcerea pentru învățare și mișcare.

LOCURI LIMITATE !!!

Te asteptam impreuna cu noi!

Copiii de toate vârstele se vor bucura de o vacanță distractivă în timp ce-și îmbunătățesc cunoștintele de limba engleză.
Jocurile, muzica și diversele activități interactive fac din Helen Doron Summer Fun alegerea perfectă !

Detalii Cursuri

Program:

Luni – Vineri 9:00 – 13:00

Detalii înscriere:

La înscriere se achită avans 100 RON. Diferența se va achita până la 30 IUNIE 2019.
10 % reducere pentru plata integrală până la 31 MAI 2019.

Preț:

290 RON/ săptămână ;

540 RON/ 2 săptămâni

*260 RON – pachet “bring a friend/ sibling”

Formular Înscriere

Summer Fun Sibiu