SUMMER FUN 2019 Brașov

blue_star  Locație: Helen Doron English Centre Brașov, strada Aurel Vlaicu, nr. 97.

blue_star  Vârsta: 4-15 aniblue_star Perioada: 1 iulie – 30 august

 

EXCELENȚĂ

DISTRACȚIE

CREATIVITATE

PROGRAMELE NOASTRE

Mai mult decât cursuri de vară, valori și abilități pentru viață.

Indiferent că ești începător sau avansat în limba engleză, cursurile noastre de vacanță au ceva ce să îți ofere. Explorăm limba engleză cu o mulțime de activități, cântece, jocuri și distracție atât în interior cât și în aer liber.

blue_starHoliday Fun with Flupe (4-5 ani)

Copilul tău va învăța și va exersa limba engleză cu ajutorul a două episode animate din Fun with Flupe și se va juca, va cânta, va face activități de lucru manual într-un mediu în care se vorbește doar limba engleză.

blue_starHoliday Jump with Joey (5-7 ani)

Vacanțele școlare sunt oportunitatea de a-i ajuta pe copii să se concentreze pe învățarea limbii engleze într-un mod distractiv. În cadrul cursului Holiday Jump with Joey, copilul tău va învăța și va exersa limba engleză cu ajutorul a două episode animate care prezintă aventurile lui Paul Ward și ale prietenei sale, Millie, în magicul Storyville.

blue_star Polly Holiday Course (7-8 ani)

Copilul tău va porni într-o aventură de învățare a limbii engleze vorbite în timp ce urmărește patru episode animate din Polly the Collie și Nat the Cat în călătoria lor în jurul lumii din care vom deprinde abilități și valori atât de importante pentru viitorii adulți responsabili.

blue_star Paul Ward’s Holiday (9-11 ani)

Cursanții învață despre lume în limba engleză în timp ce-i urmăresc pe Paul Ward și pe familia sa în vacanța lor de vară. Acest curs predă engleza vorbită, citire și scriere, fonetică și gramatică prin activități minunate, cântece și povești.

blue_star Holiday Cool Summer (11-15 ani)

Cursanții își îmbunătățesc cunoștințele vorbite și scrise de limba engleză în cadrul cursului Helen Doron’s Cool Summer prin muzică bună, trasee de aventură, informații noi despre alte culturi și țări.

Tipul de activități: creație, muzică, mișcare, competiții, jocuri de echipă – totul în limba engleză.

LOCURI LIMITATE !!!

Te așteptăm împreună cu noi!

Copiii de toate vârstele se vor bucura de o vacanță distractivă în timp ce-și îmbunătățesc cunoștințele de limba engleză.
Jocurile, muzica și diversele activități interactive fac din Summer  Fun alegerea perfectă !

Detalii Cursuri

Program:

Luni – Vineri 9:00 – 13:00

Preț:

Copii 4-11 ani: 700 RON/ 10 zile

Adolescenți: 11-15 ani – 900 RON / 10 zile

Înscrierile achitate integral până la 1 iunie beneficiază de un discount de 10%.

Formular Înscriere

Summer Adventure Arad