Romania
 

Cursuri de Vara Arad 2019

SUMMER ADVENTURE 2019 ARAD

blue_star  Locație: Helen Doron English Centre Arad, strada Ion Calvin, fosta (Vârful cu Dor), nr. 18.

blue_star  Vârsta: 3-10 aniblue_star Perioada: 18 iunie – 9 august

 

EXCELENȚĂ

DISTRACȚIE

CREATIVITATE

PROGRAMELE NOASTRE

Mai mult decât cursuri de vară, valori și abilități pentru viață.

Prin cursurile noastre de vară ne dorim să le dezvoltăm copiilor abilitățile de comunicare în limba engleză, să legăm prietenii, să dezvoltăm empatie față de cei din jur, să descoperim frumusețile din jurul nostru, să învățăm puțină educație financiară.În acest scop am pregătit activități pentru 6 săptămâni tematice.

blue_starSăptămâna aventurii

Considerăm că aventura, setea de descoperire, lucrul în echipă, gândirea critică, toate sunt atuuri care trebuie dezvoltate pe parcursul copilăriei pentru a crește viitori adulți încrezători și implicați în viața comunității. Vă așteptăm cu sete de aventură să facem noi descoperiri, totul în limba engleză.

blue_starSăptămâna meseriilor

”Când voi fi mare vreau să devin…”

Această decizie e grea indiferent de vârstă, iar tot ce ne dorim e să avem copii fericiți, indiferent de meseria pe care o vor avea.

Despre meserii, responsabilitate, lucrul în echipă, cum să trebuie tratate obstacolele, vom vorbi mai multe în cursul săptămânii meseriilor.

blue_star Săptămâna micilor antreprenori

Cu toții ne dorim să creștem copii echilibrați, care să cunoască valoarea banilor, să facă alegeri responsabile și să-și planifice bugetul, să gândească antreprenorial, de aceea am dedicat o săptămână întreagă micilor antreprenori.

blue_star Cum funcționează lucrurile?

Încurajăm curiozitatea naturală a copiilor oferindu-le mediul potrivit pentru a explora și a se dezvolta, promovăm joaca imaginativă, #creativitatea și dorința de a descoperi lucruri noi. Vă așteptăm și pe voi să aflați cum funcționează lucrurile.

blue_star Mediul înconjurător

Ne dorim să creștem viitori adulți responsabili, iubitori ai naturii, respectuoși față de tot ce ne oferă aceasta. Vom îmbina activitățile distractive cu cele educative și vom dobândi valori  de folos pentru întreaga viață.

blue_star Supereroii

Este flexibilcompetitivisteț, ușor adaptabil și dornic să schimbe lumea în bine? Atunci copilul tău este un supererou, iar locul lui este la cursul nostru de vară!

 

 

Tipul de activități: Jocurile copilăriei, creație, jocuri de rol, excursii, muzică, mișcare, competiții, jocuri de echipă – în limba engleză, petrecere, cinema.

LOCURI LIMITATE !!!

Te asteptam impreuna cu noi!

Copiii de toate vârstele se vor bucura de o vacanță distractivă în timp ce-și îmbunătățesc cunoștințele de limba engleză.
Jocurile, muzica și diversele activități interactive fac din Summer  Adventure alegerea perfectă !

Detalii Cursuri

Program:

Luni – Vineri 8:00 – 13:00 cu posibilitate de prelungire până la 16.30 (10 RON/zi)

 

Preț:

480 RON/ 2 săptămâni

Formular Înscriere

Summer Adventure Arad