Cursuri de vară 2016

Centrul Helen Doron Arad1 invită toți copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani la cursul de vară din anul acesta. Pe parcursul unui modul de două săptămâni sau o lună, 4 ore pe zi, copiii vor fi implicați în activități distractive și educative, totul în limba engleză.

Cursul se va desfășura pe perioada 4 iulie – 26 august, de luni până vineri de la 8.30 la 12.30. Puteți opta pentru un modul de 2 săptămâni sau pentru o lună de curs. Locurile sunt limitate, în fiecare modul vor fi 3 grupe de maxim 10 copii de vârste similare. Iată ce module pot urma:

 😎 Holiday Fun with Flupe – 3 – 5 ani – Flupe invită copilașii să-l însoțească într-o aventură de 2 săptămâni pline de jocuri distractive, cântece, activități creative și experimente. Vor intra și în lumea magică a poveștilor alături de programul Dragon Tales – cărți cu povești la care vor folosi și o aplicație interactivă pe tabletă.

 😎 Holiday Jump with Joey – Personajele ii vor introduce pe copii în lumea magică a literelor prin activități, jocuri, mișcare, distracție, cântece, totul în limba engleză. De asemenea vor învăța să citească prin jocurile și aplicația interactivă pe tabletă Helen Doron Read.

 😎 Fun Grammar – 8 – 10 ani – copiii vor descoperi că și regulile gramaticale pot fi distractive prin nenumărate activități și jocuri. Se vor parcurge temele principale necesare clasei a 3-a și a 4-a.

Cursul costă 400 lei/2 săptămâni sau 750 lei/lună. La fiecare program copiii vor primi materiale de curs care sunt incluse în preț.

Locurile sunt limitate. Inscrierile au loc până în data de 15 iunie. La înscriere se percepe un avans de 100 de lei pentru rezervarea locului. Frații beneficiază de reducere.

Detalii despre programul potrivit vârstei copilului si înscrieri se pot obtine la numerele de telefon: 0747 777 557 / 0745 547 177, pe adresa de mail [email protected] sau la sediul nostru pe strada George Coșbuc nr 12, de luni până vineri între orele 14.00 – 20.00.

Vă așteptăm cu drag!

afis curs de vara

Înscriere Curs de vară/ Arad 2016