Cursuri de engleza pentru copii 3-10 ani

Viitorul copilului dumneavoastră începe cu noi!

Cunoașterea limbii engleze la un nivel avansat este absolut necesară pentru toți copiii zilelor noastre.  Helen Doron English  oferă copiilor pe lângă cunoaștere, încredere în sine, plăcerea de a socializa, de a se integra și curajul de a păși cu dreptul într-o lume globalizată, pregătiți să cunoască succesul.

Cursurile predate prin metoda Helen Doron oferă copiilor un mediu natural, familiar, care facilitează învățarea limbii engleze prin activități precum cântatul, mișcarea, jocurile și lucrul manual.

Centrul Helen Doron English Craiova organizează cursuri pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani. Aceste cursuri se desfășoară în grupe mici, astfel încât profesorul poate întreține o atmosferă relaxantă și motivantă, iar metoda noastră este orientată pe rezultate: copiii vor învăța în cel mai scurt timp să pronunțe corect în limba engleză, elemente de gramatică și fonetică, dar cel mai important, vor avea încrederea și plăcerea de a comunica în engleză.

Pentru a vă convinge de eficacitatea metodei Helen Doron English, completați formularul alăturat și veți fi invitat la o LECȚIE DEMO GRATUITĂ potrivită  vârstei copilului dumneavoastră.

Găsiți un centru în apropiere