landing-page-summer

SUMMER FUN 2019 Constanța

Locație: Helen Doron English Constanța, strada Horia Agarici nr.5 (zona Cireșica) și strada Stefan cel Mare nr.128 (zona Gară, ICIL).
Vârsta: 4-16 ani Perioada: 18 iunie – 10 august

Cursuri de vară care te dezleagă la limba…engleză!

Pentru cei mai mici și pentru începători asigurăm vocabularul și cântecelele de vacanță. Nu puteți pleca în concediu fără ele, nu?

Pentru cei puțin mai avansați avem exerciții de vorbire în propoziții și vocabular din ce în ce mai bogat în limba engleză.

Iar pentru cei mari gramatica și scrierea în limba engleză devin distracție de vară!

Indiferent că ești începător sau avansat în limba engleză, cursurile noastre de vacanță au ceva ce să îți ofere. Explorăm limba engleză cu o mulțime de activități, cântece, jocuri și distracție.

Programe de vară pentru copii bazate pe o metodă de lucru internațională cu rezultate în peste 30 de țări și în peste 1000 de locații.
Fiecare copil primește propriul caiet + CD/DVD și propriul acces pe canalul nostru de jocuri online în limba engleză.

Holiday Fun with Flupe (4-5 ani)
Copilul tău va învăța și va exersa limba engleză cu ajutorul desenelor animate Fun with Flupe și se va juca, va cânta, va face activități de lucru manual într-un mediu în care se vorbește numai în limba engleză.
Holiday Jump with Joey (5-9 ani)
Vacanțele școlare sunt oportunitatea de a-i ajuta pe copii să se concentreze pe învățarea limbii engleze într-un mod distractiv. În cadrul cursului Holiday Jump with Joey, copilul tău va învăța și va exersa limba engleză cu ajutorul a două episode animate care prezintă aventurile lui Paul Ward și ale prietenei sale, Millie, în magicul Storyville.
English through Drama (7-12 ani)
Copiii învață și exersează limba engleză vorbită prin învățarea și prezentarea a 4 piese de teatru haioase, versiuni moderne ale unor povești clasice (Scufița Roșie, Albă ca Zăpada) în stilul pantomimei britanice, folosind costumații speciale și mult umor.
Paul Ward’s Holiday (9-12 ani)
Cursanții învață despre lume în limba engleză în timp ce-i urmăresc pe Paul Ward și pe familia sa în vacanța lor de vară. Acest curs predă engleza vorbită, citire și scriere, fonetică și gramatică prin activități minunate, cântece și povești.
Holiday Cool Summer (12-15 ani)
Cursanții își îmbunătățesc cunoștințele vorbite și scrise de limba engleză în cadrul cursului Helen Doron’s Cool Summer prin muzică bună, trasee de aventură, informații noi despre alte culturi și țări.
Tipul de activități: creație, muzică, mișcare, competiții, jocuri de echipă – totul în limba engleză.

LOCURI LIMITATE !!!

Te așteptăm împreună cu noi!
Copiii de toate vârstele se vor bucura de o vacanță distractivă în timp ce-și îmbunătățesc cunoștințele de limba engleză.
Jocurile, muzica și diversele activități interactive fac din Summer Fun alegerea perfectă !

Detalii Cursuri

Program:
Luni – Vineri 9:00 – 12:00 program scurt
9:00 – 16:00 program lung (numai pentru copii cu vârste mai mari de 7 ani; nu include masa de prânz)
Preț:
625 RON/ 2 saptămâni – program scurt + 100 RON/saptamână – program lung. Setul de materiale de curs (carte +CD/DVD este inclus în preț).

Vino împreună cu un prieten care nu este deja elevul nostru și veți primi fiecare câte un voucher valoric de 100 de RON pentru a fi folosit la următoarele cursuri accesate în locațiile din Constanța.

Summer Fun