Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Conferința profesorilor Helen Doron English – Sibiu 2015

Pasiune, spontaineitate, un nivel excepțional al limbii engleze transpuse în lecții distractive pe care orice copil, indiferent de vârstă, le va îndrăgi – așa arată profesorul Helen Doron English.profesori Helen Doron English

Vineri, 4 septembrie, peste 30 de profesori și-au împărtășit experiența acumulată până acum și au transformat limba engleză în magie prin simplitate și creativitate. După cum știți deja, cursurile noastre de pregătire urmează aproximativ aceeași structură cu modulele Helen Doron English. De ce? Pentru că și adulților le place să învețe prin jocuri, cântece, lucru manual și încurajare repetată. Profesorii noștri au primit toată încurajarea de care aveau nevoie de la trainer-ul Rita Falter, una din cele mai energice și mai iubite profesoare Helen Doron English.

Profesori Helen Doron English

Aceștia  au absolvit modulul More Jump with Joey, o continuare a modulului Jump with joey. Copiii vor regăsi și aici 25 de cântece în limba engleză, multe jocuri și activități și bineînțeles, tehhnologia realității augmentate care face cursurile mult mai distractive.

Profesori Helen Doron English

Vă așteptăm să-i întâlniți sau reîntîlniți pe profesorii noștri dedicați și entuziaști în centrele Helen Doron English din țară.