Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Centrul Educaţional Helen Doron English Ploieşti prezent la Conferinţa Internațională a Centrelor de Limba Engleză Helen Doron din Europa.


În perioada 08 Martie 2017 – 11 martie s-a desfăşurat Conferinţa Internaţională Helen Doron din Italia. Dornic să implementeze ultimele noutăţi în domeniul învăţării limbii engleze pentru copiii prahoveni, Mircea Iancu a participat la conferinţă ca reprezentant al Centrului Educaţional Helen Doron English Ploieşti. “Întâlnirea cu reprezentanţi Helen Doron , întalnire care a avut loc în Baveno, Italia, mi-a întărit convingerea că metoda Helen Doron dă rezultate şi suntem decişi să o popularizăm şi în Ploieşti în beneficiul copiilor nostri. Am avut ocazia să vorbesc cu Helen și managementul Grupului Educațional Helen Doron si am rămas foarte impresionat de viziunea și pasiunea cu care metodologia este pusă în aplicare.”

Helen Doron,  lider mondial în predarea limbii engleze ca a doua limbă, a apărut acum 30 de ani, când lingvista și pedagoga Helen Doron a revoluționat predarea limbii engleze ca limbă străină pentru copii, prin dezvoltarea unei metode care imită modul în care bebelușii învață limba maternă.

În prezent Helen Doron English este o rețea internațională de francize, prezentă în peste 30 de țări şi până acum aproape două milioane de copii vorbesc engleza datorită lui Helen Doron. Din august 2017 Helen Doron English este prezentă şi în Ploieşti, părinţii putându-se convinge de eficienţa acestei metode prin înscrierea copiilor la lecţii demonstrative gratuite.