Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Conferința anuală Helen Doron English România

Conferința anuală Helen Doron English România a adus în prim plan lansarea noului program în limba engleză pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani, Jump with Joey, dar și a altor programe marca Helen Doron pe care le vom dezvălui la momentul potrivit.

Părinții zilelor noastre ar da orice să-și vadă copiii deslipindu-și nasul din tabletă sau telefonul mobil. Conștientă că vremurile s-au schimbat, Helen Doron a îmbrățișat tehnologia și a integrat-o în cel mai nou curs care vine în întâmpinarea copiilor dornici să învețe cu ajutorul realității augmentate. În timp ce învață limba engleză, copiii se familiarizează cu valori importante precum prietenia și protejarea mediului înconjurator, toate acestea în decursul a 12 episoade care cuprind 25 de cântece amuzante și educative.

Pregătirea profesorilor noștri a fost și de această dată intensivă și riguroasă, dar și foarte distractivă. Formatul pregătirii profesorilor este asemănător cu cel al cursurilor Helen Doron English, prin urmare entuziasmul și dorința de cunoaștere au fost nelipsite.

Vă împărtășim din bucuria și dorința noastră de perfecționare prin câteva fotografii.
photo 1

 

photo 5

 

photo 2