Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Cât de important este să îi încurajăm pe copii să țintească cât mai sus

”Copiii sunt ca buretele, ei absorb ceea ce spunem și facem. Acțiunile și cuvintele pot influența și inspira în mare măsură mințile lor fragede și în cele din urmă, viitorul lor. Cunoscând acest lucru, ar trebui să ne străduim să avem mereu un impact pozitiv asupra lor.Acest lucru nu înseamnă că trebuie să ne cenzurăm, dar trebuie să îi modelăm prin puterea exemplului.

Am auzit recent o poveste minunată de la unul din internii Virgin Galactic, despre cum și-a descoperit pasiunea pentru spațiu. În 2004, când Barbara Schloss avea 11 ani, părinții săi, pasionați de spațiu, i-au dus pe ea și pe fratele ei la SpaceShipOne. Au condus de la Los Angeles, au dormit o noapte la un motel și s-au trezit dis de dimineață pentru a fi martori la istoricul zbor spațial.

Aceasta a afirmat: ”Cu greu mi-am stăpânit entuziasmul văzând rachetele WhiteNightOne și SpaceShipOne. Încă le mai am pictate  pe dulapul meu de acasă, dar să lucrezi în realitate la așa ceva, este infinit mai incitant.”

Acum Barbara este studentă la MIT (Massachusetts Institute of Technology) și intern la Virgin Galactic unde lucrează la sistemul de propulsie lichid pentru LaunchesterOne, vehicolul de lansare al sateliților de mici dimensiuni care aparține Virgin Galactic.

Copiilor li se spune adesea: ”nu poți realiza asta”, ”nu ar trebui să faci asta”, sau ”asta nu este pentru tine”. Tinerețea este un lucru incredibil, debordează de încredere, vitalitate și prospețime. Atunci când li se permite, copiii sunt de neoprit; așa că haideți să le dezvăluim oportunitățile și să-i susținem  pentru a putea să atingă ceea ce poate părea de neatins. Am avut mereu o slăbiciune pentru visători – nu pentru cei care își pierd timpul visând la ”ce ar fi dacă”, ci pentru cei care se uită la cer și spun: „de ce n-aș ajunge pe lună?” Richard Branson, fondator Virgin Group