Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Campania “Young Heroes” îşi propune să facă schimbări în comunitate

Alăturaţi-vă cursanţilor Helen Doron English care îşi doresc să devină cetăţeni mai buni ai acestei lumi!

Noua campanie a Grupului Educaţional Helen Doron, Young Heroes, îi încurajează pe copii să lucreze împreună pentru binele comunităţii lor. Young Heroes îi va inspira pe copiii de pretutindeni  să elibereze eroul din ei şi să descopere cât de puternici sunt cu adevărat.

„ Erou este cel care îşi foloseşte abilităţile pentru a face viaţa altora mai bună. Oricine, mic sau mare are potenţialul de a deveni erou” , spune Helen Doron, fondator şi CEO. „Invităm copiii de pretutindeni să ni se alăture şi să facă o diferenţă în comunităţile lor, devenind parte din Campania Internaţională Young Heroes, care este programată să înceapă pe 3 aprilie. Încurajarea copiilor să devină cetăţeni mai buni ai lumii a fost mereu una din valorile noastre, împreună cu empatia pentru semenii noştri şi protejarea animalelor.”

„Campania Young Heroes scoate în evidenţă faptul că a fi erou nu necesită superputeri sau abilităţi speciale. Este vorba despre copiii care lucrează împreună ca echipă pentru a îmbunătăţi vieţile oamenilor şi a animalelor din jurul lor”, spune Doron. Îşi propune să le arate copiilor din întreaga lume că pot face o schimbare în comunităţile lor. Schimbările minore chiar pot face diferenţa pe termen lung.”

Alăturaţi-vă campaniei Young Heroes şi oferiţi copiilor din şcoala, comunitatea sau clubul vostru şansa de a-şi descoperi eroul din interior şi de a face schimbările necesare în comunitate. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.helendoron.com/youngheroes

Noi limite în educaţia copiilor

Fondat în 1985 pentru a preda copiilor Limba Engleză ca Limbă Străină, Grupul Educaţional Helen Doron are mai mult de 900 de centre educaţionale şi grădiniţe în peste 35 de ţări din întreaga lume. Metodologia inovativă dovedită este ispiraţia creativă din spatele francizei Helen Doron English, împreună cu Helen Doron Kidergartens, MathRiders şi Ready Steady Move! Până în prezent, Grupul Educaţional i-a învăţat limba engleză, matematică, ştiinţe ale naturii şi sport pe mai mult de două milioane de copii. Grupul Educaţional caută francizaţi şi parteneri de afaceri pentru a extinde conţinutul educaţional bogat şi pentru a depăşi noi limite în educaţia copiilor. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi:  www.helendorongroup.com