Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Business-ul care aduce satisfactii

Foto Cornel Barlea Wall StreetIn urma cu 8 an de zile, omul de afaceri Cornel Barlea s-a decis sa deschidă o afacere in domeniul educatiei in Sibiu, orasul lui natal. Inspirat de fiicele lui, care au inceput sa invete limba engleza de la o varsta foarte frageda, acesta a decis ca si ceilalti copii din oras au nevoie de sansa de a invata limba engleza cu ajutorul celor mai bune programe: Helen Doron English.

Helen Doron, lingvista de origine britanica, a creat în 1985 o metoda de predare inovativa a limbii engleze care se bazeaza pe patru principii importante: invatarea naturala a limbii engleze asemeni limbii materne, incurajarea, ascultarea repetata in fundal si predarea in grupe mici. In prezent, Helen Doron English este de departe, cel mai mare furnizor de limba engleza de calitate dupa sistemul scolar pentru copiii si adolescentii din Europa.

Antreprenorul ne marturiseste de ce a decis sa investeasca in educatie, un domeniu in care castigul imediat nu este pus pe primul plan: ”Am investit in aceasta afacere fiind convins de eficacitatea metodei Helen Doron English. Am fost uimit de cat de rapid si corect au invatat fetele mele limba engleza si mi-am dorit sa le ofer copiilor romani o alternativa la invatamantul traditional, prin care sa invete cu placere, sa se distreze si sa dezvolte o atitudine pozitiva vis-a-vis de invatare pe tot parcursul vietii. Profitul, chiar daca nu a fost pus pe primul plan, a venit ca un rezultat al muncii noastre de calitate, o recunoastere a eforturilor.”

De la deschiderea primului centru Helen Doron English la Sibiu, in anul 2008 si pana in prezent, numarul francizelor a crescut considerabil, ajungand la un numar de 14 francize numai in zona de Vest a Romaniei. ”Mai mult decat extinderea numarului de centre, ne bucura faptul ca am dobandit maturitatea necesara pentru a ne pozitiona in primele locuri in pietele locale si ca am reusit sa castigam increderea parintilor si copiilor de pretutindeni”, afirma Cornel Barlea.

In prezent, omul de afaceri are o echipa de specialisti care ofera know-how francizatilor in domenii precum resurse umane, financiar, pedagogic si marketing si a carei activitate s-a dovedit necesara pentru dezvoltarea retelei. Cornel Barlea ne marturiseste care sunt planurile sale de viitor si care sunt locatiile in care doreste sa deschida noi francize: ”Suntem deja un etalon in ceea ce priveste cursurile de engleza pentru bebelusi si copii cu varsta intre 2 si 6 ani in orasele in care avem deschise centre Helen Doron English si imi doresc sa devenim mult mai vizibili pe piata si pentru cursurile pentru adolescenti, avand materiale special dezvoltate de Helen Doron, conforme cu Cadrul European Comun de Referinta pentru Limba Engleza si totodata foarte indragite de adolescenti. In viitorul apropiat imi propun si deschiderea unor noi centre in orase precum: Alba-Iulia, Baia-Mare, Brașov, Cluj, Craiova,  Oradea, Satu-Mare și Timișoara.

In fiecare an, este organizata Conferinta Nationala a Centrelor Educationale Helen Doron English din Romania, care in acest an se concentreaza pe tema: ”The Benefits of Shared Knowledge”. Conferinta va avea loc la Brasov, in 16-17 iulie. ”Sistemul de franciza ne-a permis sa dezvoltam Centrele Educationale conform standardelor internationale si ne-a ajutat sa avem mereu clare viziunea si misiunea dupa care ne ghidam activitatea. Parcursul fiecarui Centru Educational Helen Doron English este unic, dar impartasirea reusitelor si a incercarilor ne face sa simtim ca facem parte dintr-o familie si ca putem gasi solutiile impreuna. De aceea am ales ca tematica din acest an a Conferintei sa fie ”The Benefits of Shared Knowledge”, declara Cornel Barlea, Master Francizor Helen Doron English pentru Romania de Vest .

Pentru a afla mai multe despre franciza Helen Doron English si cum puteti deschide un Centru Educational in orasul dumneavoastra, accesati acest link: https://helendoron.ro/francizare-hde

Articolul “Business-ul care aduce satisfacții” a apărut în ziarul online Wall Street:

http://www.wall-street.ro/articol/Companii/200623/p-business-ul-din-pasiune-pentru-educatie.html