Despre centru

Bine ați venit!

Povestea Centrului Educațional Helen Doron English București Sudului este povestea unui vis împlinit.

Cred în educația timpurie, cred că cel mai bine se învață prin joc și joacă și chiar cred că limba engleză le va deschide multe porți copiilor noștri în viitor.

Când am pornit pe acest drum, al deschiderii unui Centru Educațional Helen Doron English, am dorit să construiesc un loc în care copiii să vină cu plăcere și să învețe limba engleză într-un mod natural, creativ, distractiv și dinamic.

Ca profesor, îmi place ceea ce fac, ador copiii și consider că a-i învăța trebuie să vină din suflet.

Ca mamă, am descoperit metoda Helen Doron English, căutând o activitate mai „altfel” pentru fetița mea în vârstă de 3 ani și 7 luni. Am citit despre metodă, am participat la o lecție demonstrativă și am decis că este ceea ce căutăm și, în același timp, ceea ce ar putea aduce un plus de valoare comunității și, de ce nu, ceea ce într-o buna zi ar putea schimba sistemul educațional și viitorul copiilor noștri.

Am înțeles că prin metoda Helen Doron English, copiii noștri vor vorbi limba engleza natural datorită orelor pline de muzică, veselie și jocuri . Dorința lor de a se reîntoarce în sală, de a continua să exploreze, să descopere , implicarea în jocurile propuse, toate acestea sunt elemente care, alături de zâmbetul larg de pe fața lor, mă fac să cred că acesta este drumul spre o educație care va schimba viitorul.

Cu Helen Doron English copiii sunt fericiți și se distrează, încrederea în ei înșiși crește, le place să învețe pentru că este atât de distractiv. În final, vor redescoperi entuziasmul de a învăța.

De aceea, misiunea Centrului Educațional Helen Doron English București Sudului nu este doar aceea de a-i învăța pe copii limba engleză, ci, în același timp, de a le insufla motivația corectă pentru a învăța și pentru a reuși.

Pentru a afla mai multe despre noi și pentru a trăi bucuria copiilor de a învăța limba engleză, vă invităm să testați metoda noastră printr-o lecție demonstrativă gratuită!

Ştiri recente

Un nou centru Helen Doron English în Alba Iulia!

În prezent, Helen Doron English este o franciză educațională internațională cu peste 1000 de centre de învățare în 35 de țări și este în continuă creștere. De peste 10 ani predăm limba engleză și în România, având 18 Centre Educaționale și 5

Comunitatea online Teen Buzz oferă o învățare cu adevărat distractivă

Adolescenții care învață engleza se pot bucura de noul conținut interactiv al site-ul care cuprinde jocuri, chestionare și o stație radio de mare succes. Cu peste 48.000 de fani din 200 de țări, Helen Doron Radio, stația de radio online de învățare

Învățarea naturală prin metoda spirală – partea a II-a

  Helen, aș vrea să continuăm discuția noastră despre diferite elemente care contribuie la succesul metodologiei Helen Doron: cum funcționează metoda?   Există o mulțime de componente care contribuie la succesul metodologiei și avem multe de explicat despre caracteristicile importante ale învățării

Mai mult decât limba engleză, valori pentru viață

În ultimii 30 de ani, am văzut și experimentat modul în care metoda Helen Doron a ajutat cu success copiii să învețe limba engleză. În timp ce mi se acordă meritul unei metode eficiente, am fost interesată să descopăr de la profesori,

Învățarea în spirală – o abordare de succes a învățării

Mai mult de 2 milioane de copii au învățat limba engleză prin metoda Helen Doron. Care este secretul succesului? Cum funcționează metoda? Există multe caracteristici ale metodei care contribuie la succes, dar acum ne vom concentra pe conceptul de învățare în spirală.

English for the Beginner Teen

Helen, you are best known for the pioneering work you have done creating a unique methodology for teaching English to young children but what about teens that have just started learning English? There are teens who need basic content that is appealing

Visezi să devii profesor? Află mai multe despre programele noastre de pregătire pentru profesori!