Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

Bine ați revenit la cursurile Helen Doron English Zalau!

back to schoolSuntem încântați și emoționați să redeschidem portile Centrului nostru si sa revedem prieteni dragi, pe primii nostri cursanti Helen Doron, ce s-au reintors cu drag pentru un nou curs in toamna lui 2014……Si nu numai pe ei….ii asteptam cu drag pe toti copiii ce doresc sa invete limba engleza prin joaca, amuzament, activitati care mai de care mai interesante si mai atractive! Ii asteptam pe toti cei hotarati sa porneasca un nou drum spre cunoaștere alături de noi!

V-am pregătit multe suprize plăcute si voi dezvalui aici doar una dintre ele: noul program Helen Doron, “Jump with Joey”, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani. In cadrul acestui modul, copiii vor face cunoștiință cu personaje noi și vor intra în lumea magică a realității augmentate. Nu vă spunem mai multe, vă lăsăm să descoperiți  singuri ”miracolele tehnologiei”.

Profesoarele noastre Ioana si Andreea vă așteaptă cu zâmbetul pe buze, cu multa dragoste si cu o mare dorinta de a porni alaturi de voi, dragi copii, intr-o noua calatorie fascinanta de cunoastere a limbii engleze!

 

Pe curand!