Ateliere în limba engleză de Thanksgiving Day

thank youEchipa  Helen Doron English Timisoara 1 este mereu in parteneriat cu parintii pentru a oferi copiilor momente unice pline de valoare.

De aceea, va invitam sa punem MULTUMIREA la loc de cinste si sa o sarbatorim impreuna.Cum vom reusi sa facem acest lucru?

Prin ateliere de: limba engleza, unde vom descoperi mii de motive pentru care merita sa fim recunoscători; lucrul manual, unde vom confectiona un simbol care sa ne aduca mereu aminte ca avem cel putin un motiv de multumire; gatit, unde ne vom dezvolta abilitatile pentru a face mici surprize celor din jur, ca sa le aratam multumirea noastra!

Asteptam toti copiii intre 4 si 12 ani, vineri, 28 noiembrie 2014, intre orele 17:00 si 19:30, la centrul Helen Doron English Timisoara 1, de pe Calea Torontalului, Nr. 61.

Inscrierile se pot face pana in 20 noiembrie; locurile sunt limitate; pentru fiecare invitat veti fi recompensat; taxa de participare este de 30 lei. Completați formularul alăturat pentru a vă înscrie sau sunați la numerele de telefon: 0731 338 706 / 0745 599 936

Găsiți un centru în apropiere

Ateliere Thanksgiving