Cercetările au arătat că până la vârsta de 7 ani copiii învață cu ușurință mai multe limbi care le sunt vorbite și cântate. Ei asimilează gramatica de care au nevoie pentru a înțelege și a comunica în limba respectivă. În cursul English for All Children nu există exerciții gramaticale. Gramatica se învață prin ascultare repetată și folosire orală, la fel cum un copil învață limba maternă. Accentul este pus pe distracție și învățarea naturală a limbii engleze prin conversație.
Nu, nu este necesar ca părinții să știe engleză pentru o bună cunoaștere a limbii engleze de către copii. Este totuși obligatoriu ca părinții să pună CD-ul Helen Doron English de două ori pe zi.
Da, lecțiile se desfășoară în totalitate în limba engleză. Stilul de predare este numit metoda imersiei. Există și excepții la această regulă: de exemplu, atunci când este o situația de criză în oră.
În timpul întâlnirii săptămânale profesor-copii, înțelesul cuvintelor învățate cu o săptămână înainte devine clar. Ascultarea în fundal, acasă, împreună cu învățarea în grup sunt esența învățării limbii engleze în mod natural, prin metoda Helen Doron English.
Adesea părinții ne spun că efectele cursurilor de engleză Helen Doron, dar și ale ascultării în fundal, acasă, sunt immediate. Evident, fiecare copil este unic și dobândește limbile străine în propriul lui ritm. Cercetările științifice arată că un copil bilingv poate începe să vorbească puțin mai târziu decât unul monolingv, dar se știe de asemenea că cel bilingv îl va ajunge repede din urmă și chiar îl va depăși pe copilul monolingv.
Copiii încep să învețe din momentul în care se nasc, sau poate chiar mai repede. Înainte de a fi pregătiți să vorbească , bebelușii asimilează sunetele și intonațiile de care au nevoie să formeze cuvinte atunci când vor fi pregătiți.
Pentru că tinerii se dezvoltă prin repetiție. Le place să asculte aceeași poveste de mai multe ori. Totodată, le place să asculte CD-ul de mai multe ori. Poate părinții se plictisesc, dar nu și copiii. Toate cursurile Helen Doron English sunt modelate după sistemul de imersie. Elevii ascultă CD-urile de două ori pe zi, în timp ce se joacă, se îmbracă sau merg la culcare. Ascultarea repetată în fundal este cât se poate de apropiată de sistemul de imersie atunci când engleza nu este vorbită în mod curent acasă.
Un element important al metodologiei Helen Doron este ascultarea în fundal, acasă, de preferat de două ori pe zi timp de 15-25 de minute, a materialelor audio Helen Doron. Această ascultare presupune o expunere continuă la limba engleză care este foarte importantă la vârste fragede. Când vă înscrieți copilul la cursurile Helen Doron English, veți primi împreună cu alte materiale și CD-urile pe care să le ascultați în fiecare săptămână. Nu este necesar să vă forțați copilul să se concentreze pe ascultarea muzicii și a poveștilor. Tocmai asta înseamnă ascultarea în fundal: sunetele și ritmul limbii este absorbit natural din background. Vă recomandăm ascultarea CD-urilor în timpul activităților zilnice cum ar fi îmbrăcatul, spălatul sau călătoria cu mașina. CD-ul nu trebuie ascultat în timp ce copilul se uită la televizor sau în timpul conversației la masă.
Există șase motive importante de a alege Helen Doron English pentru copilul dumneavoastră:
  1. Ascultarea repetată a limbii engleze printr-o expunere zilnică în mediul familial, împreună cu încurajarea din cadrul orelor îl va duce pe copil la success. Acest lucru îl va motiva să continue și cel mai important, să învețe cu plăcere!!
  2. Metoda Helen Doron de predare a limbii engleze ia în considerare stilurile de a învăța individuale ale copiilor și folosește jocuri, mișcare, muzică și multă distracție pentru a crește plăcerea naturală a copilului de a învăța și tendința acestuia de a asimila limbile străine.
  3. Helen Doron English este cea mai completă experiență de învățare a englezei ca limbă străină. Nicio altă instituție care predă engleza ca limbă străină nu oferă aceeași calitate, aceleași materiale potrivite vârstei – pentru copii de la 3 luni la 19 ani ca și noi. Deși este indicat ca învățarea limbii engleze să înceapă cât mai devreme pentru a observa progresul de-a lungul orelor de curs, tinerii cursanți ni se pot alătura la orice vârstă și pot beneficia de metoda Helen Doron English.
  4. Cusurile Helen Doron English se desfășoară în grupuri mici de 4-6 copii. Această organizare este benefică atât pentru copiii care se bucură de avantajul interacțiunii in grup, spre deosebire de meditațiile private, iar pe de altă parte, grupurile mici permit o atenție mai centrată pe copil și totodată o folosire individuală a limbii engleze mai dese.
  5. Profesorii Helen Doron English sunt fără îndoială cel mai puternic motiv pentru a ne alege. Toți profesorii Helen Doron au trecut printr-un program de pregătire riguros, unde au învățat metodologia în detaliu și unde au fost învățați cum să folosească materialele noastre speciale. Aceștia participă de asemenea la seminarii periodice și astfel rămân la curent cu ultimele noutăți pedagogice. Profesorii Helen Doron sunt recunoscuți drept cei mai buni din domeniul predării englezei ca limbă străină.
  6. Progresul rapid pe care copilul îl face în învățarea limbii engleze și accentul cu care vorbesc sunt, poate, cele mai importante motive pentru care să alegeți Helen Doron English.
Toate aceste motive se regăsesc în experiența Helen Doron English.
De la naștere, copiii mici învață să comunice cu lumea înconjurătoare prin ascultarea și imitarea oamenilor cu care intră în contact. Zi de zi, aceștia deprind limba prin repetarea constantă a sunetelor, silabelor, cuvintelor și în cele din urmă a propozițiilor. Toate acestea sunt acompaniate de entuziasmul părinților și a celorlalți membri ai familiei, un entuziasm care îl va încuraja pe copil să continue. La vârsta de 2-3 ani, copiii comunică liber în limba lor nativă. Aceasta este învățarea naturală a limbii. Metoda Helen Doron de a învăța limba engleză imită acest procedeu natural de a asimila o limbă: ascultare repetată și încurajare, într-un mediu sigur.
Cu cât un copil este expus mai devreme la ascultarea unei limbi stăine,cu atât pronunția și gramatica lui vor fi mai bune pe măsură ce acesta crește. La Helen Doron English începem cu programul Baby’s Best Start, un curs care poate fi urmat chiar și de bebeluși de 3 luni. Deși bebelușii nu înțeleg întru totul ceea ce se spune, ei asimilează sunetele și intonațiile limbii engleze, așa cum învață limba maternă. Deși se credea că bebelușii nu au capacitatea de a învăța mai mute limbi în același timp, acum știm că nu este așa. Până la vârta de 6 ani, mintea copilului este deschisă la învățarea limbilor. Învățarea unei limbi străine de la o vârstă timpurie crește capacitățile mentale ale copilului, nu numai în ceea ce privește asimilarea limbii, dar și în ceea ce privește învățarea în general și stăpânirea unor noi abilități.

Încearcă o lecție GRATUITĂ!