Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

A fi profesor Helen Doron English este mai mult decât o profesie, este parte din mine!

Ira Ikica, din Osijek, Croația, a terminat facultatea la Viena și în prezent predă zilnic copiilor prin metoda Helen Doron English.

Ira predă copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani și își iubește mult cursanții și cariera aleasă. ”În Centrele Helen Doron English totul este diferit față de alte cursuri. Orele sunt amuzante, pline de culoare, stăm pe pernițe, cântăm, dansăm, adorăm Limba Engleză! Este cea mai bună modalitate prin care copiii pot învăța.”

Ira are un mesaj pentru toți cei care au un nivel bun de limba engleză, iubesc copiii și vor să încerce să predea cu Helen Doron: ”Fă-o! Este cel mai bun job! Viața este mult mai bună fiind înconjurat de copii, predându-le, iubindu-i. Să fiu profesor nu este un job, este ceea ce sunt. Am cei mai buni colegi și manageri și un mediu de lucru plăcut.

Fiecare zi este diferită. Nu predai doar limba engleză, ci înveți zi de zi. As recomanda tuturor să se îmbarce în călătoria Helen Doron.”

Află cum poți deveni și tu profesor Helen Doron English!