Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

9 ani de Helen Doron English Arad


Astăzi se împlinesc 9 ani de când am semnat contractul pentru ce avea sa fie cel mai mare proiect din viața mea de până acum – Centrul Helen Doron English Arad. Mi-ar plăcea să spun că am avut atunci viziunea a ceea ce avea să devină, a tuturor oamenilor care vor intra în viața noastră, a sutelor de copii care ne-au trecut prin mână și pentru care chiar ne-am străduit mereu să oferim un program educațional de calitate.

A început cu o dorință simplă de a avea un job fain, de a preda engleză, pentru că mereu am iubit copiii și cred că ei merită orice efort – cred că asta ne-a ținut în toți acești ani. A crescut mult, a fost nevoie să formăm o echipă în jurul nostru, a fost nevoie de sacrificii multe, însă mereu am crezut cu tărie în ceea ce facem și cred în continuare în valoarea pe care acestă metodă o aduce în viața copiilor, iar copiii din Arad merită să beneficieze de un astfel de program.

Deși simțim de multe ori recunoștință din partea părinților pentru felul în care facem lucrurile, și și noi le suntem recunoscători celor care ne-au ales an după an – unii de 9 ani deja – și celor care chiar caută să înțeleagă ceea ce facem nu vin doar așa cu “valul”, să fie și copilul lor acolo, că e la modă să fii la Helen Doron, au fost multe momente în care am vrut să renunțăm. Mă mai întreabă unul altul: “E greu să lucrezi cu copiii, nu?” – “Nu, nu este greu să lucrezi cu copiii, copiii sunt minunați, copiii mereu ne încarcă pozitiv, mereu avem de învățat de la ei, și dacă simt că îi respecți și îi abordezi corect, faci minuni!!! Și noi avem parte de multe minuni în centrul nostru!!”

Este greu să mulțumești pe toată lumea (am renunțat de câțiva ani deja), este greu să impui niște reguli când realizezi că fără ele toată munca este în van, este greu să faci orarul și să iei în considerare toți frații care trebuie să fie în paralel și toate activitățile pe care le mai au copiii, este foarte greu să realizezi la final de lună că oamenii uită ….. “să aprecieze” efortul depus de noi în acea lună, este greu să le motivez pe fete când simt că nu sunt respectate la nivelul la care se implică pentru fiecare copil în parte – dar ne asumăm acest “greu” și mergem mai departe, cel puțin o vreme, poate să sărbătorim și cel de al 10 –lea an.

Cea mai mare valoare pe care am obținut-o în acești 9 ani sunt relațiile de calitate pe care le avem cu foarte mulți dintre părinții noștri și mai ales cu echipa noastră. Sunt atât de recunoscătoare pentru fetele care fac și au facut parte din echipa noastră. Profesoarele noastre fac magia să se întâmple, oricare ar putea duce mai departe acest vis al meu și ele merită tot respectul copiilor și părinților pentru profesorii care sunt și pentru dragostea cu care gândesc totul pentru copii. Fetele mele de la office si echipa de master franchizor au fost mereu un real suport în gestionarea unui centru atât de mare și am fost mereu liniștită că părinții vor fi tratați cu respectul pe care noi l-am impus ca și standard în business-ul nostru. Chiar dacă lumea mă vede pe mine, deciziile importante au fost mereu luate în doi, iar suportul soțului meu chiar și când eu n-am crezut că are rost să mai continuăm, a fost vital și m-a ținut pe mine tare în fața provocărilor.

De la un apartament micut vis-a-vis de parc, unde am început cu 13 copii, 9 ani mai târziu, într-o clădire frumoasă, cu peste 370 de copii, centrul nostru mereu va fi un loc în care veti fi primiți cu un zâmbet sincer, cu drag, și cu un program educațional de care orice copil merită să beneficieze.

La multi ani, Helen Doron English Arad!!!