Romania
 • Engleza pentru copiiEnglish for young kids
  Engleza pentru copii

  Cursanții Helen Doron English învață și se distrează în același timp.

  Aflați de ce
 • English learning for children
  Încercați cursurile noastre!

  Vă invităm la o lecție demo gratuită.

  Găsiți un centru
 • brosura cursuri copii
  Descoperă magia cursurilor Helen Doron English!

  Descarcă acum broșura cu detalii despre cursuri, pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de cunoaștere a limbii engleze.

  Descarcă acum
 • English for kids
  De la bebeluși la adolescenți

  Pregătim tinerii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani pentru un viitor de succes.

  Găsiți un centru
 

3 sfaturi pentru a alege cel mai bun profesor de limba engleză pentru copilul dumneavoastră

Blog Helen Doron English
Suntem încântați să vă prezentăm o serie de articole blog care vă oferă oportunitatea de a învăța de la pedagoga și specialista în lingvistică, Helen Doron, cea care predă de peste 30 de ani limba engleză copiilor. Ea este fondatoarea și directorul executiv al Helen Doron Educational Group și a creat o metodă unică și materiale revoluționare pentru a preda limba engleză, matematică și sport. Întrebarea din această săptămână este:”Care sunt calitățile pe care un părinte ar trebui să le aibă în vedere atunci când alege un profesor de limba engleză pentru copilul său?

Răspunsurile lui Helen:
Ați putea crede că a fi vorbitor nativ de limba engleză este cea mai importantă calitate pe care ar trebui să o aveți în vedere, dar nu este chiar așa. Există multe calități pe care un părinte trebuie să le ia în considerare, fiind foarte importante pentru învățarea limbii engleze, indiferent de vârstă sau nivel. Pentru început, părinții trebuie să găsească un profesor care iubește cu adevărat copiii. Profesorul trebuie să relaționeze cu copilul, să-l motiveze, să fie o persoană pozitivă. Profesorul trebuie să fie capabil să-l ajute pe copil să câștige încredere în sine, să-i ofere un feedback pozitiv și încurajare într-un mod sincer și autentic. Indiferent cât de bine cunoaște un profesor gramatica limbii engleze, structura sau sintaxa limbii, aceste lucruri nu vor conta dacă copilul nu poate relaționa cu profesorul.

Sfatul 1: Cunoașteți cele 2 tipuri de profesori
Există 2 tipuri de profesori de limba engleză: unul este pentru copiii de școală – profesorul care îi ajută pe copii la teme pentru a obține note mai bune. Se vor descurca copiii mai bine în engleză cu ajutorul unui astfel de profesor? Da, aceștia au parte de atenție individualizată din partea profesorului care le vorbește și îi ajută la teme, dar ar putea întâmpina și un dezavantaj. Părinții ar trebui să caute de fapt pe cineva care consolidează cunoștințele de limba engleză ale copilului pentru ca acesta să poată să-și facă singur temele. Astfel vor beneficia de un profesor care va reuși să-i ofere copilului o bază de cunoștințe înainte de a merge la școală, care se va extinde în timpul școlii.

Sfatul 2: Alegeți un program de calitate
Pentru ca un profesor să îndeplinească aceste criterii, el are nevoie de un program foarte bun, să fie pregătit nu numai în predarea limbii engleze, dar și în modul în care să oferă încurajare la clasă. Referitor la acest aspect nu pot fi obiectivă pentru că am devoltat o metodă și programe pentru predarea limbii engleze copiilor în ultimii 30 de ani, care au fost perfecționate pentru a oferi materiale de calitate, lecții, resurse și programe de pregătire a profesorilor care predau copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 19 ani. Unul din primele noastre cursuri, Baby’s Best Start nu predă doar limba engleză, ci ajută și la dezvoltarea emoțională, mentală și fizică a bebelușului . În cadrul acestui curs, bebelușul învață 7 abilități: limba engleză, dezvoltare socială, abilități de pre-citire și citire timpurie, muzică și ritm, dezvoltarea creierului și limbajul semnelor pentru bebeluși.
Profesorii Helen Doron English sunt pregătiți să lucreze cu materiale de învățare care includ resurse de învățare vizuale, audio și experimentale. Acestea includ cântece, aplicații descărcabile și chiar tehnologia realității augmentate inclusă în materialele de învățare. Realitatea augmentată are o dimensiune magică care aduce personajele 2 D la viață, prin animații și sunete 3D.

Sfatul 3: Pregătirea și materialele
Profesorii Helen Doron English au urmat mai multe cursuri de pregătire care corespund nivelelor la care trebuie să predea. Pentru cei mai mici nu este atât de important ca un profesor să fie vorbitor nativ de limba engleză. Cheia succesului învățării unei limbi străine la această vârstă este ascultarea repetată în fundal. Mulți ani de experiență în predare au arătat că folosirea ascultării repetate în fundal acasă este o unealtă esențială pentru a-l ajuta pe copil să învețe limba engleză. Vocabularul, gramatica și cântecele sunt toate predate prin ascultarea repetată în fundal. Ascultarea repetată în fundal nu necesită înțelegere. La început, copilul nu înțelege ceea ce aude, dar cântecele se aud în fundal, în timp ce copilul mănâncă, se joacă, se spală sau se pregătește de culcare. În acest fel, creierul este stimulat în mod repetat: căi neuronale specifice pentru limba engleză sunt create prin procesarea sunetului și înțelesul limbii. CD-urile și cântecele pe care ei le asculta acasă sunt de fapt profesorul principal și fixează limbajul în creierul copilului, în mod periferic. Profesorii noștri sunt facilitatori care îi ajută pe copii să descifreze sunetele limbii engleze într-un mod rapid, oferindu-le încredere. Profesorii fac acest lucru doar în limba engleză prin props, imagini, mimă, mișcări de dans și jocuri. Profesorii care predau copiilor mai mari și adolescenților sunt foarte pregătiți pe partea de gramatică, iar cursurile noastre de engleză sunt conforme cu Cadrul European Comun de Referință a Limbii Engleze pentru nivelele A2, B1, B1+ și B2. Indiferent de vârsta copilului sau de nivelul clasei, profesorul trebuie să iubească copiii, să predea limba engleză fără a traduce, să dea feedback pozitiv pentru ca copilul să fie motivat să vorbească și să participe la curs.

Pe măsură ce copilul evoluează, veți dori să aibă parte de consistență în programă pentru a putea progresa în învățare fără a aduna lacune. Cu Helen Doron English puteți fi încrezători știind că profesorii noștri predau după o programă sistematică și coerentă, în totalitate în limba engleză. Copiii primesc cea mai bună educație, iar părinții valoare pentru banii investiți.

După ce ați găsit profesorul ideal pentru copilul dumneavoastră veți remarca multe beneficii: copilul va vrea să participe la curs pentru că se bucură de învățare: va participa activ la ore și se va simți apreciat. Îi va plăcea să învețe și se va simți încrezător în abilitățile sale.

Despre Helen Doron
Helen a început o afacere mică, de acasă, în 1985 și a creat o metodologie unică și originală, precum și materiale de învățare revoluționare. Cursurile ei s-au dezvoltat, iar afacerea a crescut cu rapiditate, Helen aducând noi profesori, noi cursuri și programe bazate pe o metodologie a exprimării creative. Noi discipline au fost adăugate: matematică, sport, dezvoltarea sugarului – toate unite sunt același nume: Helen Doron Educational Group.
Helen Doron Educational Group este esența unui sistem educațional inovativ care oferă programe de învățare exclusive și materiale educaționale de calitate pentru bebeluși, copii și adolescenți din întreaga lume. Helen Doron Educational Group a devenit unul intre cei mai mari francizori din lume din domeniul educației pentru copii, având 90 de Master Francizați și peste 880 de Centre Educaționale în 35 de țări de pe 5 continente, cât și programe de grădiniță în Turcia și Coreea de Sud.
Pentru mai multe informații despre cursurile Helen Doron English: www.helendoron.ro